O2e

Hvordan du rengjør et digitalt kamera

Digitale kameraer er avanserte maskiner

Digitale kameraer er avanserte maskiner. Hvis du eier en, rengjøring er det jevne viktig hvis du vil at det skal fungere ordentlig og være i stand til å ta flotte bilder hver gang. Tiny smuss, oljer fra huden din, eller tørket opp vann splotches, spesielt på kameraets objektiver, kan føre til uklare bilder. Her er noen grunnleggende rengjøring tips for å hjelpe deg å utføre ditt eget kamera rengjøring dyktighet.

Hvordan du rengjør et digitalt kamera. Huske viktige forholdsregler når du rengjør et digitalt kamera.
Hvordan du rengjør et digitalt kamera. Huske viktige forholdsregler når du rengjør et digitalt kamera.

  • Huske viktige forholdsregler når du rengjør et digitalt kamera. Digitalkameraet er sammensatt av en kompleks linseenheten. Linsene er laget av høy grad av glass belagt med spesielle kjemikalier for å hindre uklarhet og beskytte mot riper. Skade linser og noen av de andre bevegelige deler i løpet av renseprosessen kan gjengi apparat ubrukelig. Hvis du er usikker på hvordan du skal gå om du gjør kameraet rengjøring selv, kan da også ta det til produsenten for å få det renset profesjonelt. Også, kan du miste produsentens garanti for å utføre ditt eget kamera rengjøring. Så sørg for å lese bruksanvisningen grundig før du begynner montering alle de nødvendige materialer.
  • Bruk en boks med trykkluft for å tvinge bort smuss og støv. Smuss og støv er vanlig på digitale kamera eksteriør. Disse må rengjøres bort for å sørge for at ingen trenge innsiden av det digitale kameraet. Å utføre dette trinnet, må du kontrollere at digitalkameraet eksteriøret er helt tørt. Bruk en microfiberklut om nødvendig. Nå dirigere boks munnstykke direkte til kameraet og spray bort for å løsne smuss og støvpartikler. Du kan også rengjøre den ytre delen av linsen med denne metoden.
  • Bruk kameralinsen rensevæske riktig. Først må du kontrollere linsen er fri for støv og skitt. Deretter hell et par dråper av produsenten godkjent kameralinsen rensevæske på en ren microfiber håndkle. Tørk fuktet håndkle på kameraets ytre objektiv med svært lette og beregnet sirkulære bevegelser. Gjenta prosessen for å fjerne gjenstridige smuss, fingeravtrykk eller tørkede væske flekker. Ikke at alle kostnader, direkte hell rensevæske på linsen. Det kan føre til stygge væske flekker som kan være vanskelig å fjerne senere.

Å vite de riktige trinnene til grunnleggende digital kamera rengjøring vil definitivt spare deg for penger. Det vil spare deg dyrebar tid også. Husk at du må reise med ditt digitale kamera for minst et par uker å vente til den blir rengjort av produsentens sertifisert kamera tekniker. Kjenner disse grunnleggende renhold trinnene vil bidra til å holde ditt digitale kamera i god stand alltid. Det vil også tillate deg å feilsøke haster kamera rengjøring situasjoner uten å kreve hjelp av en profesjonell.