O2e

Hvordan du rense registeret i microsoft office

Hvis du har problemer med Microsoft Office-program, må du kanskje rengjøre registeret. Nesten alt du gjør på Microsoft Office og dataene og filene som trengs for å kjøre dette programmet er plassert i registeret, og ha det rent og ryddig vil føre til sin større effektivitet. Her er noen av de retningslinjer huske hvis du trenger å rense registeret i Microsoft Office:

  • Hold en back-up. Husk, selv om det er veldig nyttig at du rydde opp i registeret for å sikre maksimal effektivitet av Microsoft Office, vet at ulempen til dette er at fiksing og triksing med registeret bare kan resultere i tapte filer og programmer. Det er derfor det er viktig at du holder en sikkerhetskopi av registeret (dette er sant for noen register rydde opp) slik at du lett kan gjenopprette de filene eller data er slettet ved et uhell eller endret.
  • Kjør Microsoft Office-diagnostikk. Microsoft Office-diagnostikk er et program som vil hjelpe deg å identifisere og reparere problemer forbundet med Microsoft Office. Denne løsningen er faktisk så lett som en plett. Først går du til "Start"-knappen nederst i venstre hjørne av skjermen. Klikk på "Alle programmer" og deretter gå til Microsoft Office-mappen. Velg "Microsoft Office-verktøy"-ikonet, og til slutt klikker du på "Microsoft Office-diagnostikk". Når du klikker på Microsoft Office-diagnostikk, vil du finne en pop-up boks vises. Klikk på "Fortsett" for å la Diagnostics fortsette. Programmet vil da foreta 5 forskjellige tester, med det siste trinnet blir et register scan. Avhengig av hastigheten på prosessoren, kan denne testen vare fra så lite som 2 minutter til så lenge som 10 minutter. Det er best at du kjører Diagnostics uten å ha andre programmer oppe. Dette vil sikre at programmet vil kjøre med maksimal hastighet.
  • Prøv andre nedlastbare registret rengjøringsmidler. Det finnes en rekke av registret rengjøringsmidler som er tilgjengelig på nettet, ikke bare for Microsoft Office, men for andre programmer og operativsystemer også. Kjører registret rengjøringsmidler vil gjøre PCen til å kjøre med maksimal hastighet og effektivitet. Igjen, husk å ha en backup (eller to) av registeret bare i tilfelle. Noen av nettstedene som du kan sjekke ut for nedlastbare registret rengjøringsmidler inkluderer følgende: brothersoft.com , registrycleaner.onlinedownloads.org og pctools.com .
  • Vurdere å konsultere en profesjonell Teknisk sett kunne du Microsoft Office Registry rengjøring enkelt med verktøy og prosedyrer som er nevnt ovenfor,. Men hvis du er spesielt ubehagelig om dine tekniske ferdigheter kan det være et klokt trekk å konsultere med en profesjonell i stedet. Det er fordi fiksing og triksing med datamaskinen register kan være ganske risikabelt, og en feil kan bety ekstra stress og problemer for deg. Trikset er å konsultere med en profesjonell og spørre detaljerte spørsmål, slik at du kan gjøre denne prosedyren selv i fremtiden.

Husk

Hvordan du rense registeret i microsoft office. Kjør microsoft office-diagnostikk.
Hvordan du rense registeret i microsoft office. Kjør microsoft office-diagnostikk.

Husk, det er definitivt verdt det å ta seg tid til å maksimere effektiviteten av Microsoft Office-programmet. Ettersom dette er trolig en av de viktigste verktøyene for handel, rydde opp i registeret vil bety at høyere effektivitet, så vel. Lykke til, og håper dette hjalp!