O2e

Hvordan du sikkerhetskopierer data på en Dell Axim til en datamaskin

En Dell ™ Axim ™ er en personlig digital assistent

En Dell ™ Axim ™ er en personlig digital assistent, en lomme datamaskin som er drevet med Microsoft Windows Mobile. Som sådan, er det ganske enkelt å synkronisere dataene på datamaskinen med data som er lagt inn i en Dell Axim. Tap av data kan også skje med håndholdte enheter. Å hindre at dette skjer er det viktig at du gjør regelmessige sikkerhetskopier av dataene dine. Hvis du trenger å sikkerhetskopiere filene som du har lagret i din Dell Axim til en datamaskin, her er fremgangsmåten.

  • Installer ActiveSync på datamaskinen. Det er inkludert i Komme i gang-CDen som følger med Dell Axim pack. Bare følg instruksjonene for installering sin som skal vises på skjermen.
  • Når installasjonen er fullført, kan du koble Dell Axim til datamaskinen. Åpne ActiveSync-programmet. Programmet vil sammenligne dataene som er lagret i Dell Axim med dataene som er lagret på datamaskinen, og oppdaterer filene.
  • Fra ActiveSync-vinduet, åpner vinduet Alternativer. Hvis du tidligere har opprettet dine foretrukne innstillinger i Options har så hvilke typer filer som du har satt, vil automatisk bli sikkerhetskopiert. Systemet vil opprette en mappe i Mine Dokumenter merket "Pocket PC_My Dokumenter" samt en snarvei på skrivebordet.
  • Du kan også manuelt ta en sikkerhetskopi av dataene som ikke er inkludert i den automatiske innstillinger for sikkerhetskopiering fra Dell Axim til datamaskinen. Når du har koblet PDA til datamaskinen og fra ActiveSync-vinduet klikker du på Synch knappen for å starte prosessen. Opprett en ny mappe på skrivebordet ditt eller hvor du ønsker å lagre en sikkerhetskopi av filene. Navngi mappen med noe som vil være lett å identifisere.
  • Klikk Utforsk knappen fra ActiveSync-vinduet og vente på Mobile Device skal vises. Herfra søke etter mappene og filene du vil sikkerhetskopiere. Klikk og dra filene inn i den nye mappen du har opprettet på skrivebordet ditt eller hvor du ønsker å lagre filene. Sjekke og bekrefte at alle filene som du ønsker å sikkerhetskopiere ble inkludert i den nye mappen.
  • Hvis du ønsker å foreta en full sikkerhetskopi av alle filer som du har lagret i din Dell Axim, aktivere ActiveSync og koble Dell Axim til datamaskinen. Velg Backup / Restore alternativ fra Verktøy-menyen og velg deretter Alle Backup og Backup nå-knappen.
  • Vent til prosessen er ferdig. Tiden det vil ta å behandle kommandoen avhenger av mengden av data som må sikkerhetskopieres. Når Backup Komplett meldingen har vist seg og du har lest og bemerket noen advarsel som er gitt så kan du klikke på OK-knappen. Lukk programmet og koble Dell Axim fra datamaskinen.

Pass på at du sikkerhetskopierer ofte

Hvordan du sikkerhetskopierer data på en dell axim til en datamaskin. Installer activesync på datamaskinen.
Hvordan du sikkerhetskopierer data på en dell axim til en datamaskin. Installer activesync på datamaskinen.

Pass på at du sikkerhetskopierer ofte, og at du har synkronisert filene slik at de vil bli oppdatert. Dette vil gjøre det mulig å gjenopprette data uten tap. Pass også på at du ikke har endret de regionale innstillingene på datamaskinen og Dell Axim når du gjenopprette dataene.