O2e

Hvordan du skal plassere Google AdSense på nettstedet ditt

En flott måte å tjene ekstra penger bruker Google AdSense på nettstedet ditt. Noen mennesker gjør dette som alminnelig inntekt for en levende. Men hvis du bare starte opp i å sette annonsene på websiden din, vil finne den beste plasseringen for en Google AdSense annonse påvirke inntektene den genererer. Her er mulige gode posisjoner på ditt nettsted hvor du bør sette annonsene:

  1. Før du går å legge inn AdSense på nettsteder, bør du forskning på hvor den beste posisjonen for annonsene dine skal være. Det finnes en rekke studier gjort på hvilket område i en nettside AdSense vanligvis bli lagt merke til. Men det er egentlig ikke noe klart stilling som kan garantere resultatforbedring. Det vil alle være et spørsmål om sti og feiling.
  2. Enkelte steder i en web-side fungerer definitivt bedre enn andre område og Google har allerede tatt dette i betraktning. De har studert og publisert en "heat map" som forteller deg hvor mye inntekter bestemte deler av en nettside kan generere for deg. Ofte er eksperimentere sannsynligvis den beste utvei for å finne det beste området gjør internett klienten merker at AdSense.
  3. Noen ganger er den beste posisjonen i din nettside er på hovedsiden like over hovedtittelen. Det garanterer ikke sikker inntekt for annonsene, men folk alltid se på hovedsiden tittelen før du blar gjennom siden. Det vil være en god sjanse for at annonsene vil bli lagt merke til. Når nettsiden din åpner, er den viktigste tittelen alltid den viser først hånden på skjermen. Det er strategisk den beste posisjonen.
  4. Du kan også velge å plassere AdSense nederst på siden. Etter en seer leser artikkelen, vil det være naturlig for ham å fullføre helt til bunnen av siden før du drar ut til en annen side. Hvis du plasserer deg annonser nederst på siden, er det en stor sjanse for at betrakteren vil lese den. Den eneste ulempen med denne stillingen er hvis nettsiden hvor annonsene vises ikke appellerer til mange seere eller om selve artikkelen ikke er allment interessant, er sjansene for betrakteren å lese eller selv til helt ferdig med å lese det er meget mulig.
  5. Et annet godt sted å plassere AdSense er på venstre side av websiden din. Dette virker logisk siden folk generelt leser fra venstre til høyre, unntatt for andre noen språk som leses fra topp til bunn. Setter du annonsen på venstre området av websiden kan gi deg nok seere til å bli interessert i annonsene du plassert.
  6. Du bør også utforme annonsene at det komplimenter temaet og stemningen i din webside du plassere det inn. Du kan gjøre det kolliderer med fargene, men ikke i den grad for å ødelegge utseendet på websiden din eller gå til det ekstreme for å bruke farger for høyt at vondt betrakterens øyne. Du bør sette god reklame grafikk for å fange leserens oppmerksomhet. Visuals alltid forbedre annonsene troverdighet.

Hvordan du skal plassere Google AdSense på nettstedet ditt. Før du går å legge inn AdSense på nettsteder.
Hvordan du skal plassere Google AdSense på nettstedet ditt. Før du går å legge inn AdSense på nettsteder.

Uansett hvor du ønsker å plassere AdSense på nettstedet ditt, det avhenger alltid på innholdet på nettstedet ditt som til slutt vil tiltrekke seg flere seere. Logikken her er å skape en god og interessant nettside og annonsene vil fange mer oppmerksomhet.