O2e

Hvordan du skriver inn en scene i EP planlegging

Alle aspekter av en film produksjon bør gå etter planen for å maksimere tid, krefter og selvfølgelig penger. Det er flere elementer involvert i filmproduksjon og hver har å bli identifisert og planlagt. Det er et program som heter Movie Magic Planlegging laget av Entertainment Partners (EP). Programvaren er også noen ganger kalt EP Planlegging. Dette programmet kan hjelpe en produksjonsavdeling lage en strømlinjeformet arbeidsflyt. Det kan for eksempel organisere og planlegge scene produksjon med alle elementene i et riktig format.

Hvordan du skriver inn en scene i EP planlegging. Fyll inn følgende felt på sammenbrudd arket.
Hvordan du skriver inn en scene i EP planlegging. Fyll inn følgende felt på sammenbrudd arket.

  • Starte programmet. På en Mac OS-maskinen, kan du bruke Finder verktøyet og velg Programmer-mappen. Se etter Movie Magic / EP Planlegging i listen over programmer, eller du kan bare skrive det i søkefeltet. På Windows, bare se etter programmet på listen Alle programmer fra Start-menyen. Når programmet åpnes, klikker du på Breakdown tittelen øverst i skjermbildet for å åpne en ny Breakdown skjema. Lagre Breakdown skjema ved å velge Fil og deretter klikker du Lagre som. Lag et navn for sammenbrudd ark og deretter klikker du Lagre.
  • Fyll inn følgende felt på sammenbrudd arket. Start med skrive 1 i Ark feltet for å indikere at dette er den første nedbryting arket. Sett i en i Scene feltet å indikere den første scene. Disse verdiene vil endre seg i hvert ark som du legger til flere scener. Velg den typen miljø scenen vil foregå i gjennom rullegardinmenyen til Int / Ext feltet. Velg Ext hvis scenen foregår utenfor. Beskriv satt design for scenen i Set-feltet. Det kan være alt fra en travel gate hjørne til et basseng hall. Fyll i den tiden av dagen scenen finner sted, noe som kan være natt og dag. Legg til en kort beskrivelse av scenen i Synopsis feltet. Fyll ut sidetallet der scenen er funnet i skriptet inn i Script Page feltet og fyll i feltet Plassering. Du kan fortsette å fylle ut de andre feltene eller la dem stå tomme.
  • Komplett elementer delen. Du bør gi informasjon til de aktuelle kategorier i scenen. Du kan klikke på hver kategori og legge til informasjon i panelene som vises, eller du kan gjøre det på ett panel, noe som ville gjøre det lettere å komme inn elementer. Klikk på Breakdown alternativet øverst på programmet, og velg deretter det elementet hurtigoppføring alternativ fra rullegardinmenyen. Type Kunder i Elements-feltet og velg Bakgrunn Skuespillere i Kategori-listen for å beskrive den type aktører og deres roller i scenen. Klikk på knappen Ny på retten til å gå videre til neste elementene. Når du er ferdig med elementene delen kan du klikke på Lukk for å avslutte.

Det kan være litt forvirring til navnet på programmet som det har blitt re-branded. Det ble tidligere kalt EP Planlegging 4, men det er siste versjon heter nå Movie Magic Planlegging 5. En gratis demo av denne nyeste versjonen kan lastes ned fra Entertainment Partners 'offisielle hjemmeside.