O2e

Hvordan du starter Outlook Express i sikkermodus

Noen ganger blinker Outlook Express ord som "ble ikke funnet" eller "kunne ikke åpne" eller "Rapporten feil." Dette kan være veldig frustrerende, spesielt når du prøver å hente eller sende et viktig post. Dette skjer vanligvis når visse tilleggsprogrammer tregere programmet. Visse filvedlegg kan også føre til at dette skal skje. Et virus kan også ha funnet veien inn i datamaskinen. Før du går i gang til din nabo eller Internett-kafé, prøver å starte Outlook Express i sikker modus og gå tilbake til det grunnleggende. Du kan da gjøre finere feilsøking etterpå.

Det er flere måter å starte Outlook Express i sikkermodus: med "ctrl"-tasten eller ved hjelp av kommandolinjer og starter Windows i sikkermodus før du åpner Outlook Express.

Hvordan du starter outlook express i sikkermodus. Starte datamaskinen på nytt.
Hvordan du starter outlook express i sikkermodus. Starte datamaskinen på nytt.

  • Starte datamaskinen på nytt. Uansett hvordan du velger å starte Outlook Express i sikkermodus, alltid starte datamaskinen på nytt. Klikk på Windows-ikonet på verktøylinjen din. Ta markøren over restart ikonet. Du vil ha ulike alternativer å velge mellom. Klikk på "start".
  • Hold "Ctrl"-tasten og klikk på outlook express snarveien. Når du starter datamaskinen, se etter Outlook Express snarveisikonet på skjermen. Før du klikker på den, trykk på "ctrl"-tasten på tastaturet og klikk på Outlook Express snarveien. Hold den inne mens programmet lasting og før programmet åpnes. Dette er den enkleste måten å starte den i sikkermodus.
  • Kjøre den med en kommando - line argument i Start søk-boksen Ta markøren over Windows-ikonet i verktøylinjen når du har startet datamaskinen.. I søkeboksen skriver outlook.exe / safe og klikk "enter" på tastaturet. Dette gjelder Windows Vista og Windows 7. For andre versjoner som Windows XP og Windows 2000, bringe markøren over starten ikonet. Klikk Kjør og skriv inn outlook.exe / safe. Klikk "enter" på tastaturet.
  • Lansere Windows i sikkermodus. Bruk "F8" tasten for å bo i den påfølgende boot-skjermen (sort og hvit skjerm). Mens datamaskinen er fortsatt starte, trykk gjentatte ganger på "F8" tasten 1 til 2 sekunder fra hverandre før svart og hvit skjerm vises. Uthev alternativet som sier "safe mode med nettverk" ved å flytte den med piltastene. Trykk på "Enter"-tasten for å starte Windows i sikkermodus. Dobbeltklikk på Outlook Express snarveisikonet på skjermen.
  • Ta kontakt med Microsoft support. Når du er i sikker modus, vil du mest sannsynlig avdekke problemet du har med Outlook Express. Det kan ta tid å finne ut hvilke tilpasset innstilling eller add-on som forårsaker problemer. Neste gang du starter det, det trenger ikke å være i sikkermodus lenger. Det kan imidlertid hende du fortsatt har problemer i fremtiden. Det er best å kontakte Microsofts kundestøtte og gi alle detaljer og problemene du har fått med programmet. De kan veilede deg mer grundig.


Husk at du starter i Outlook Express i sikkermodus hele tiden Tap hensikten med å tilpasse innstillingene. Etter at du har fått den viktige e-post eller sendt som hastemelding på nettet, finne ut hva som forårsaket problemet i første omgang. Når du vet årsaken, fikse det riktig å nyte den fulle bekvemmelighet Outlook Express har å tilby.