O2e

Hvordan du tilpasser en datamaskin på nettet

Kjøper en ny datamaskin kan noen ganger bli en problemfri spesielt hvis du har å gå ned til datamaskinen butikken bare for å få et grovt anslag på hvor mye visse spesifikasjoner vil koste. Vel, dette er faktisk en ting fra fortiden, siden du kan bygge din egen rigg og få kostnadene for det på nettet. Faktisk kan du gjøre kjøpet på nettet også. Ja, har mange PC detaljhandel selskaper opprettet intuitive grensesnitt på sine nettsider for brukere å mikse og matche eksisterende deler på lager til å lage sin fulle tilpasset datamaskin. Disse grensesnittene vanligvis gi deg en steg-for-steg og en del-for-del tilnærming som vil gjøre det ganske enkelt for noen uten for mye teknisk kunnskap om datamaskiner for å bygge et system basert på dine preferanser. Her er nettsteder du kan sjekke ut som lar deg tilpasse og kjøpe datamaskinen.

Hvordan du tilpasser en datamaskin på nettet. HP eller hewlett og packard.
Hvordan du tilpasser en datamaskin på nettet. HP eller hewlett og packard.

  • Dell. En av de beste nettsteder med en fantastisk maskin tilpasning grensesnittet er rundt Dells nettsted. Du kan besøke dell.com å komme i gang. Hvordan det fungerer vil kreve at du velger en eksisterende modell de har på salg. Ved å klikke på en bestemt modell vil bringe det opp på siden for det diskuterer alle frills og spesifikasjoner på den. Hvis du finner bygge akseptable, kan du kjøpe maskinen rett utenfor balltre via kredittkort eller via PayPal. På den annen side, hvis du føler at spesifikasjonene for modellen synes av, og deretter kan du velge "Tilpass" alternativet på siden. Dette vil bringe opp tilpasning grensesnitt der du vil være i stand til å velge merker og modeller for de ulike delene av datamaskinen som prosessor, hovedkort, grafikkort, RAM, harddisk, og selv foringsrøret. Alternativene er ganske omfattende, siden du kan velge deler fra nesten hvilken som helst merke og modell. For eksempel, hvis du er grublet på å gå med AMD eller Intel for prosessoren, så trygg at de har alle de nyeste modellene for disse prosessor merkevarer. Fullfør tilpasninger og gå videre til netthandel bør det oppfylle dine preferanser.
  • HP eller Hewlett og Packard. Visiting hp.com er et annet alternativ du kan utforske for å tilpasse bygge din potensielle PC. Prosessen er lik den Dell nettsiden der du vil velge fra de ulike modellene eller serier som tilbys på nettstedet, og tilpasse den gjennom sin "Tilpass og kjøp"-linken. Dette vil åpne opp grensesnittet der du kan erstatte de eksisterende deler i serien med de du finner mer passende.
  • iBuyPower. Mens dette nettstedet er ikke av den merkede slags forhold til de store produsenter som Dell og HP, bygge din egendefinerte datamaskinen her gir faktisk deg mye flere alternativer enn de to foregående. I utgangspunktet ibuypower.com er en massiv datamaskin forhandler som gir de fleste av datamaskin deler merker ute i markedet. Nettstedet lar deg tilpasse din PC til fulle kapasitet uten å bekymre deg for proprietære standarder som de to foregående områder begrenser deg til. Å komme i gang, velg "Desktop" linken og klikk på "Custom Configurator" fra menyen. Dette vil bringe opp drop-down-grensesnitt der du kan velge hvilke deler du ønsker på din PC. Herfra kan du velge å tilpasse alle deler fra prosessoren ned til kjølesystemet for riggen.


Alle disse områdene har en automatisert kalkulator som ganske mye viser det totale prisen på enheten sanntid for alle deler du legger til, oppgradere, eller nedgradere. Dette er flott, spesielt hvis du arbeider med et budsjett. Når du finner tilpasning du liker, kan du enkelt kjøpe enheten elektronisk ved hjelp av kredittkort eller PayPal-konto. Enheten vil bli montert for deg og sendt til deg innen tre dager etter kjøpet.