O2e

Hvordan du velger en konferanse maskin

Det er nå mange måter å koble og drive forretning

Det er nå mange måter å koble og drive forretning. En av de effektive måter å koble til dine kunder eller å ha et møte selv med globale medlemmer eller ansatte er gjennom en konferanse maskin. Du kan kommunisere med Internett-brukere, innringere eller video deltakere avhengig konferanser maskin som du vil få. Siden dette er en voksende virksomhet, kan det være lurt å ta oppmerksom på et par ting før du velger en konferanse maskin. Her er hvordan du kan velge en som er mest egnet for dine behov.

Hvordan du velger en konferanse maskin. Bestem tilgjengelige ressurser.
Hvordan du velger en konferanse maskin. Bestem tilgjengelige ressurser.

  • Møte med ansatte. Du bør sette et møte med medlemmene av teamet som vil benytte seg av konferanser maskin mesteparten av tiden. Identifisere hva hvert medlem eller avdelingen ønsker å få fra opplevelsen av å bruke maskinen, og ta hensyn til de funksjonene som de trenger. Du bør være i stand til å avgjøre om videoen er nødvendig eller bare lyd er nok.
  • Vurdere budsjettet. Budsjettet vil diktere hvor stor konferansesystem du kan få. For enkle høyttalere, kan noen få hundre dollar være tilstrekkelig, men for en alt-i-ett IP system (video), kan flere tusen dollar være nødvendig. For set-ups som en forelesning en demonstrasjon, eller for globale selskaper, kan kostnadene koste mer enn 29 860€ for hele systemet.
  • Vurdere skalerbarhet. Systemet og din bedrift skal vokse sammen. Det er avgjørende at du ser inn i skalerbarhet av systemet, slik at du ikke ville vokse investeringen du har gjort for tidlig.
  • Bestem tilgjengelige ressurser. Det kan være lurt å kjøpe en maskin som er kompatibel med de eksisterende utstyr du har. Dette vil kutte ned utgiftene dine fordi du ikke behøver å kjøpe alle de nye enheter.
  • Benytte seg av lokale installatører og leverandører. Kontakt dem slik at de kan hjelpe deg å velge hele spekteret og komplett sett med tilbehør som passer dine behov. De er vanligvis i virksomhet med mange pålitelige produsenter så dette vil hjelpe deg å lage et mer komplett system som er fullt kompatibel for å dele både lyd og video selv over hele verden.
  • Gjøre bruk av andre ressurser enn selve leverandøren. Du kan undersøke Polycom for konferanser utstyr. TelePresence kan bringe sammen ulike områder i full HD video mens SoundStructure maskiner, selv de grunnleggende, kan gi en klar og jevn telefonmøter. Bortsett fra disse, kan du vurdere Cisco for deres kommunikasjon maskiner som inkluderer konferanser blant mange ting. Konferanseforbindelsen, på den annen side, gir automatisert og fullt administrert konferansesystem som er lett å implementere. Du kan vurdere å bruke TANDBERG maskiner så vel som dette gir en fullskala konferanser nettverk i video. TANDBERG har spesialisert seg på video som gjør det mulig å gi en av de mest komplette løsningene for å ha tusenvis av samtaler alle på samme tid.


Velge riktig konferanser maskinen vil gjøre deg i stand til å arbeide mer effektivt. Husk å velge en som løser dine bekymringer og dine behov. Ta deg tid til å velge en fordi du ikke ønsker å se etter en annen hvis noe går galt. Stille spørsmål om mulige problemer og velge en som kan utføre best gitt ditt oppsett og behov.