O2e

Hvordan du velger online pengeoverføring alternativer

Internett har revolusjonert måten at penger og andre midler overføres fra ett sted til et annet. I det siste, var de eneste måtene for å overføre penger utenlands gjennom banker, agenter og kablet sjekker. Alle disse tre vanlige alternativene, men er svært problematisk. Banker i det siste bare tilbudt finansiere overføringer mellom kontoer som abonnerer på samme bank, mens sjekker ment opptil 21 dager med venting bare for sjekk for å nå landet - og en gang i landet, kontrollene har fortsatt å bli levert til faktiske hjem. Agenter, på den annen side, er mer vanskelig å finne og kan overføre bare begrensede mengder av penger, og bare i store områder av et land.

Men i dag er det nok av måter å sende Internett pengeoverføringer. Her er noen av de beste valgene som du bør se nærmere på.

  • Nettbanker. Det økende antall banker og økende makt Internett når det kommer til online kontanttransaksjoner har tvunget mange banker å løsne sine tradisjonelle overføre alternativer, hvor pengene kunne bare bli sendt mellom ulike grener av den samme banken. I dag er det mange banker som automatisk har online-funksjoner for sine kontoer som bare må være registrert på nettet. Når du er registrert, kan du overføre penger til andre registrerte kontoer på nettet, så lenge de andre bankene også tillate ikke-branch bankoverføringer. Dette åpner for mye fleksibilitet, men ikke hver bank har vedtatt politikk. Husk imidlertid at disse bankene er ikke helt gratis, og har ofte en kostnad for overføringene. Alltid sjekke gebyrer for tjenester, samt de lokale penger converter priser for å se hvor mye penger vil beløpe seg til når konverteringen har søkt.
  • Telefon basert overføringer. Mobil teknologi og web er raskt intertwining grunn av den økende populariteten til bredbånd basert Internett-tilgang og WiFi. Gjennom dette kan telefoner brukes til å få tilgang til Internett. I dag, derimot, er de fleste telefoner utstyrt med minimale leser evner, noe som betyr at sensitiv informasjon som bankkontoer kan ikke lagres i de fleste telefoner. Det er nok av forløpere, men for eksempel Apples iPhone, som har en sofistikert nettleser som trygt kan lagre alle typer data, inkludert passord og bankkontoer. Hvis du har disse typer telefoner, er det mulig å få tilgang til nettbanken og sende penger utenlands.
  • Private tredjeparts tjenesteleverandører. Den raskest voksende måte å sende penger, men er gjennom private tredjeparts tjenesteleverandører. Gjennom selskaper som PayPal og Western Union, sende penger kan være som å åpne opp en konto i selskapets nettsted, og gjennomføre transaksjoner gjennom e-post. Den vinnende fordel at disse tredjepartene har er at de kan håndtere et stort antall banker. Med en konto i nesten hvilken som helst bank, er det mulig for deg å overføre penger til nesten alle andre bank gjennom PayPal og andre lignende pengeoverføring nettsteder. Du kan også spille nettpoker og få premie for din online seier levert gjennom disse områdene.

Hvordan du velger online pengeoverføring alternativer. Telefon basert overføringer.
Hvordan du velger online pengeoverføring alternativer. Telefon basert overføringer.

Uansett hvilken metode du velger for å sende en elektronisk pengeoverføring, være sikker på at du arbeider med selskaper og nettsteder som er beskyttet med SSL-kryptering teknologi for å unngå spyware og annen malware fra å stjele kontoinformasjon - og muligens innholdet i kontoen din, så vel. Hold brannmuren slått på i alle Internett-transaksjoner også, for å hindre hacking. Med dette i tankene, kan overføre penger være enkelt.