O2e

Hvordan du virus beskytte datamaskinen i sanntid

Moderne antivirusprogramvare dag kan gi deg sanntid virusbeskyttelse

Moderne antivirusprogramvare dag kan gi deg sanntid virusbeskyttelse, hindrer virus fra å komme inn på datamaskinen. Som det sies, er forebygging mye bedre enn kur. Her er hvordan du nytte av et virus beskyttelse program.

  • Trinn 1: Velg et antivirusprogram. Noen av de vanligste alternativene er Kaspersky antivirus, NOD antivirus, AVG og Norton antivirus. Velg et antivirusprogram som er sanntid beskyttelse i stand til og være sikker på å få den nyeste versjonen.
Nøye velge hvilken antivirus program du vil bruke og bare kjøpe fra sertifiserte forhandlere, eller fra skaperne egen nettside. Falsk antivirus er svært vanlig i disse dager og kan være svært farlig for datamaskinen din.
  • Trinn 2: Når du har kjøpt, kan du nå installere programmet på datamaskinen. Først setter du inn disken i CD-ROM-stasjonen. Det er vanlig at maskinen vil automatisk svare på det. Følg instruksjonene som gis på skjermen og sørg for at du er koblet til Internett når du installerer programmet. Hvis programmet ble lastet ned, kan du kjøre installasjonsprogrammet. Du kan bli bedt av Windows for å bekrefte om du vil kjøre programmet eller ikke.
Vent til installasjonen er fullført, er det visse programmer som kan kreve datamaskinen starte på nytt for å kunne installeres. Bare starte datamaskinen på nytt hvis det er nødvendig.
  • Trinn 3: Når installasjonen er fullført, kan du nå føler seg trygge å surfe på internett med bruk av din sanntid virusbeskyttelse. Bare sørg for at antivirusprogrammet er aktivt i gang.
Mange antivirusprogrammer starte automatisk når du slår på datamaskinen og aktivt søke hver handling du gjør. På den annen side, er det også noen programmer som må manuelt tilpasses til å starte en skanning. Være sikker på at antivirusprogrammet kjører og gjør jobben sin. Du kan også gjøre en full scan minst en gang hver uke.
  • Trinn 4: Ikke glem å laste ned den nyeste oppdateringen for antivirus på internett, kan du også tilpasse innstillingen av programmet til å automatisk oppdatere hver dag eller hver uke. De fleste moderne antivirusprogrammer gjør dette automatisk. Hvis denne funksjonen ikke er tilgjengelig på din antivirus program, gjøre det manuelt. Effektiviteten av virus scan avhenger av hvor up-to-date det er.
  • Trinn 5: Vær en fornuftig Internett-bruker. Å ha et antivirusprogram garanterer ikke 100% virus gratis datamaskin. Det vil alltid være noen virus som kan slippe seg gjennom datamaskinen. Være forsiktig med bruk av internett kan legge til den beskyttelsen som antivirus kan gi.
Noen måter å unngå uønsket virus inkluderer å bli kvitt e-post eller meldinger som er fra ukjente eller mistenkelige kilder. Ikke åpne eller lagre dem, samt vedlegg. Unngå å besøke mistenkelig leter nettsteder. Og aller viktigst, ikke laste ned filer fra kilder som ikke er anerkjent. Det er også anbefalt at du ikke kopiere filer fra ukjente flyttbare medier.
  • Trinn 6: Lag en scan regelmessig. Til tross for sanntid funksjonen på virus scan, er vanlig skanner datamaskinen fortsatt et must. Virus kan slippe gjennom datamaskinen før en oppdatering er installert.

Hvordan du virus beskytte datamaskinen i sanntid. Moderne antivirusprogramvare dag kan gi deg sanntid virusbeskyttelse.
Hvordan du virus beskytte datamaskinen i sanntid. Moderne antivirusprogramvare dag kan gi deg sanntid virusbeskyttelse.

Gjør det et poeng å gjøre en manuell skanning minst én gang hver uke for å bli kvitt virus som kan ha glidd gjennom real time scanner.