O2e

Hvordan elektroniske medier lagring fungerer

Online media lagring kan være en av de beste oppfinnelsene ennå av dataalderen. Ikke bare stave det praktiske, effektivitet og deling, har det også produsert sin andel av Internett-kjendiser og plutselige nedslakting av trender og moter. Online media lagring faktisk gjør også sin del i å bevare ressurser, sparer deg fra haveing ​​å bruke tomme DVD-plater, dual layer media, disk media eller usbs å lagre viktige filer, når alt du trenger å gjøre er å åpne din egen lagringsplass konto, som du kan få tilgang til når det passer deg.

Men hvordan definerer du online media lagring

Hvordan elektroniske medier lagring fungerer. Typer av online media lagring.
Hvordan elektroniske medier lagring fungerer. Typer av online media lagring.

Men hvordan definerer du online media lagringsplass? Online lagring, som navnet tilsier, er vanligvis gratis lagringsplass som du kan få tilgang til hvor som helst det er en Internett-tilkobling. Enkelte populære eksempler er Youtube (for videoer) og Flickr og Photobucket (for digitale fotografier).

Hvis du ønsker å vite mer om hvordan elektroniske medier lagring fungerer, er her noen av de grunnleggende fakta som du kan finne nyttig:

Typer av online media lagring. Det er så mange tilgjengelige elektroniske medier lagring alternativer i dag. Vanligvis dens funksjoner inkluderer tilnærmet ubegrenset lagring (Oosah.com skryte av 1Terabyte lagringsplass, det er tilsvarende tusen gigabyte), ingen spesifikk programvare som trengs (bare en Internett-tilkobling), funksjonell sikkerhet og muligheter enten bare for lagring eller for lagring og deling. For sistnevnte, finnes det alternativer for deg å koble bloggen din til den aktuelle filen som du ønsker å dele med offentligheten, eller bare for å la det offentlige (eller valgt kontakt) for å få tilgang til bilder eller andre medier.

Men hvordan definerer du online media lagring. Hvordan du bruker dem.
Men hvordan definerer du online media lagring. Hvordan du bruker dem.

Disse elektroniske medier oppbevaringsmuligheter også tillate deg å organisere filene med personlige mapper og gallerier. Noen online lagring alternativer også tillate deg direkte redigere filer uten å måtte laste den ned til din datamaskins hard-stasjonen først.

Vet at det er noen typer lagring som gjør at bare media lagring (for eksempel bilder og videoer), men det er andre som gjør faktiske applikasjoner som regneark og Word-dokumenter, samt spill media.

Noen lagringsmuligheter har grenser for hvor mange filer du kan laste opp eller ned daglig, vanligvis, gjør en premie kit (en som har månedlige kostnader) du kan laste opp et betydelig større antall filer.

Hvordan du bruker dem. Hvordan vil du dra nytte av disse elektroniske medier lagringsplasser? Du kan gå til slike nettsteder som Omnidrive.com, Box.net, og Xdrive.com. Vanligvis ville du trenger for å fylle ut et skjema (gi info som navn, e-postadresse, etc.), opprette en konto, og du vil ha din egen personlige lagringsplass.

Noen ulemper. Noen av de vanligste ulemper ved bruk av elektroniske medier lagring er, selvfølgelig, når du støter på en online problem og du ikke kunne få tilgang til filene dine.

En annen stor ulempe er at når du bruker elektroniske medier lagring

En annen stor ulempe er at når du bruker elektroniske medier lagring, vil du ikke vite hvem som ville bli visning av filer. Dette sier seg selv når det gjelder online media lagring med deling evner, men selv med elektroniske medier lagringsplass alternativer som kun tilbyr lagringsmuligheter. Så om du kan dra nytte av disse gratis og effektiv lagring, er det ikke et klokt trekk å bruke disse for svært sensitive data og personlig informasjon.

Noen andre retningslinjer inkluderer å unngå posting media som kan anklage eller sverte en annen person, ville du ikke vet hvor dette vil finne veien til, og du kan finne deg selv overfor juridiske kamper på grunn av det.

Andre alternativer. Hvis du ønsker å laste ned videoer fra en online media lagringssted (for eksempel Youtube), kan det være lurt å lære mer om media omformere som ville konvertere videoer til ønsket format (AVI, MP3 eller MP4, og mange andre). Dette vil gjøre det mulig å vise disse filene fra din datamaskin, MP3-spiller eller mobiltelefon. Noen online mediekonverterere inkluderer Vixy.net, Zamzar og Tubefish.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av de grunnleggende som du trenger å vite om hvordan elektroniske medier lagring fungerer. Det er godt å dra nytte av denne teknologien som er tilgjengelig, men husk å øve forsiktig når du bruker dem. Lykke til!