O2e

Hvordan endre dato og klokkeslett på e - post

Du kan finne behovet for å endre datoen eller klokkeslettet på en e-post for en eller annen grunn. For eksempel kan du være å sende øvelsesoppgaven sent, og du ønsker å resonnere ut til professor at du sendte det på tid og han har kanskje bare gått glipp meldingen, kan du date på e-post til når du vil. Eller, kanskje du ønsker å beholde en melding alltid friske, på toppen av mottakerens innboks.

Ved å endre datoene på datamaskinen

Hvordan endre dato og klokkeslett på e - post. Dobbeltsjekk tidssonen.
Hvordan endre dato og klokkeslett på e - post. Dobbeltsjekk tidssonen.

Ved å endre datoene på datamaskinen, kan du også mest sannsynlig endre dato og klokkeslett for din e-post i en klient-basert e-programvare, som Outlook. Du må imidlertid sørge for at datamaskinen ikke er koblet til en Internett-tidsserver. Også dette fungerer kun hvis du bruker POP og SMTP for tilgang til og sende e-poster. Hvis du bruker IMAP eller Exchange Server, så denne metoden ikke vil fungere. Dette vil også være nær umulig hvis du bruker en webmail-tjeneste. I IMAP, Exchange og web-mail, e-post er tid-stemplet i henhold til e-postserveren, og meldingshodet vil gjenspeile postserveren tid og IP-adresse.

E-post servere også bruke en tid system kalt UTC

E-post servere også bruke en tid system kalt UTC, som er upåvirket av tidssonen endres. Derfor, når du sender en e-post, vil mottakerens innboks viser det som fikk på sin lokal tid, som tilsvarer din lokale tid. Ha dette i bakhodet når du sender e-post til noen i andre land.

Antar du bruker en lokal e-postklient som Outlook eller Outlook Express i Windows, her er hvordan du kan endre datamaskinens tid, og senere tidsangivelsen på e-posten din.

Ved å endre datoene på datamaskinen. E-post servere også bruke en tid system kalt UTC.
Ved å endre datoene på datamaskinen. E-post servere også bruke en tid system kalt UTC.

  1. Nederst i høyre hjørne på oppgavelinjen, høyreklikker du på klokken.
  2. Klikk Klokkeslett og dato Egenskaper.
  3. Klokkeinnstillingene kategorien bør være den første kategorien. Hvis ikke, klikk på kategorien for justering av nåværende tidspunkt.
  4. Angi dato du vil at e-post til tilsi.
  5. Still inn tiden som du vil at e skal vises som blir sendt.
  6. Klikk på Bruk.
  7. Neste, må du deaktivere automatisk synkronisering med en Internett Tidsserver. Se etter kategorien Avansert, og sørg for at boksen med synkronisering med Internett Tidsserver er avmerket.
  8. Dobbeltsjekk gjeldende dato og tid hvis ikke automatisk er synkronisert til Internett Tidsserver.
  9. Dobbeltsjekk tidssonen. Hvis du har tenkt for mottakeren av e-posten for å se en bestemt dato og klokkeslett, vil du kanskje bytte tidssone til en innstilling som ligner på din e-korrespondent. Etter å sette dette, re-kontrollere gjeldende klokkeslett, så det kan endres på grunn av tidssonen endres.

Når du har endret tidsinnstillingene på operativsystemet, bør du nå fortsette å skrive en e-postmelding på Outlook eller Outlook Express. Før du klikker på eller Send / motta-knappen, sørg for at du sjekke dato og klokkeslett på oppgavelinjen hvis det er fortsatt din ideelle dato og tid for å sende e-post.

Vær oppmerksom på at noen e-posttjenester vil indikere tidspunktet en melding er mottatt, i stedet for "sendt" tidsstempel fra avsenderens side. Noen eksempler er Gmail gmail.com . Imidlertid vil de fleste lokale e-postklienter som Outlook og Outlook Express vise tiden i henhold til avsenderens datamaskin.