O2e

Hvordan endre en harddisk i en acer laptop

Enten du ønsker å øke lagringskapasiteten på den bærbare datamaskinen eller endre harddisken fordi den gamle er ikke lenger fungerer godt, er det lett å gå om å endre den. Her er enkle trinn om hvordan å utføre oppgaven med å endre harddisken i din Acer bærbar datamaskin.

Hvordan endre en harddisk i en acer laptop. Få hendene på en sata-harddisk for din acer laptop.
Hvordan endre en harddisk i en acer laptop. Få hendene på en sata-harddisk for din acer laptop.

  1. Få hendene på en SATA-harddisk for din Acer laptop. Sørg for at du får harddisken mest kompatible med Acer laptop du bruker. Husk at bærbare datamaskiner bruker 2,5-tommers harddisk slik butikk for det. Du vil også måtte vurdere hvor mye lagringsplass du trenger til din daglige databehov sammenligne deretter prisen versus det beløpet du er villig til å bruke for harddisken. Endelig, får den bærbare harddisken fra en lokal datamaskin deler butikken eller via nettbutikker.
  2. Gjør deg klar til å installere den nye SATA harddisk på Acer laptop. Skulle din bærbare være på dette punktet, riktig slå den av og deretter fortsette med å trekke ut ledningen for å unngå electrocuting selv og kortslutning den bærbare datamaskinen. Når strømmen allerede koblet fra, snu den bærbare datamaskinen på baksiden sin og deretter ta ut batteriet fra bukta.
  3. Løsne den eksisterende harddisken fra Acer laptop. Fastslå plasseringen av harddiskrommet. Mest harddisk avdelinger på bærbare PC-er plassert i nærheten av batterirommet. Ved hjelp av en bærbar skrutrekker, nøye ta skruene ut. Når du har fjernet alle de fire skruene, fjern metalldekselet som dekker deretter forsiktig ta harddisken er montert i et metallhus ut fra sin plass. Du vil se to kabler som er koblet til hovedkortet: én for SATA strømkabel og den andre, datakabelen. Løsne disse to ledninger.
  4. Ta den gamle harddisken ut av metall kabinett. Igjen, bruker den bærbare datamaskinen Skru ut skruene ut. Gled den gamle harddisken ut og sette inn den nye i. Når du har montert den nye harddisken inne i metall kabinett, sørg for å sette skruene tilbake til sine respektive plasser for å sikre maskinvaren.
  5. Installere harddisk kabinett tilbake til rommet sitt. Fest SATA strømkabel og datakabel tilbake. Så oppmerksomt raste kabinettet tilbake til harddiskbrønnen. Etter å sørge for at du har fullt sittende harddisk kabinett til sin tidligere plass, skru metall dekker tilbake.

Returnere batteriet tilbake til rommet sitt og fest strømledningen

Returnere batteriet tilbake til rommet sitt og fest strømledningen. Slå på datamaskinen og BIOS skal kunne gjenkjenne den nye maskinvaren er installert. Oppsettet ditt ønskede operativsystemet. Til slutt, ikke glem å installere Acers verktøyet pakker og drivere for å sikre at systemet vil kjøre glatt.