O2e

Hvordan endre en mini DV tape

Videokameraer i dag bruke mini DV tape i stedet for den store bånd som ble brukt før. Dette er mer praktisk for brukeren, som å bringe ekstra tape med du ikke vil være klumpete. Det er veldig lett å endre mini DV tape på videokameraet. Dette kan være litt forvirrende i begynnelsen, men hvis du alltid gjør det, vil du bli vant til det, og det vil være lettere for deg å gjøre.

Her er de enkle stegene på hvordan du kan endre en mini DV tape til videokameraet:

Kjøp DV-kassetter

Hvordan endre en mini DV tape. Fjern gammel mini dv-kassett fra videokameraet.
Hvordan endre en mini DV tape. Fjern gammel mini dv-kassett fra videokameraet.

Kjøp DV-kassetter. Kjøp DV-kassetter for videokameraet. Det er mange forskjellige merker som du kan velge fra. Du vil være i stand til å spare litt penger hvis du kjøper DV-kassetter i bulk heller enn å kjøpe dem én etter én når du trenger dem. En nettside som du kan gå til for å kjøpe mini DV-kassetter for billigere priser er edgewise-media.com . På denne nettsiden kan du velge mellom DV-kassetter fra Panasonic, Sony, Fuji, Maxell, JVC og TDK.

Fjern gammel mini DV-kassett fra videokameraet. Finn på eject-knappen på videokamera og trykk på den. Stedet for tape vil da åpne seg. Fjern det gamle tapen fra kameraet. Plasser den inne etuiet. Ikke glem å merke DV tape som du nettopp fjernet, slik at du vet hva innholdet er. Å sørge for at mini DV tape som du nettopp fjernet ikke vil bli registrert over, finn låsen på siden av mini DV tape og låse den.

Sett den nye mini DV tape

Sett den nye mini DV-tape. Når du har fjernet den gamle mini DV tape fra sporet, kan du sette den nye mini DV-tape. Fjern plasten som dekker den nye mini DV tape og ta den ut av etuiet. Sett den nye mini DV tape i sporet. Prøv å lukke dekselet. Hvis den ikke lukkes, betyr det at du har satt inn mini DV tape feil. Bare fjerne mini DV-bånd, snu det og sett inn igjen.

Dette er hvor enkelt du kan erstatte bånd i mini DV videokamera

Sett den nye mini DV tape. Sett den nye mini dv-tape.
Sett den nye mini DV tape. Sett den nye mini dv-tape.

Dette er hvor enkelt du kan erstatte bånd i mini DV videokamera. Hver videokamera er forskjellige, så det er best hvis du lese manualen før du bytter mini DV tape i videokameraet. Det er også lurt at du bla gjennom manualen og se de forskjellige knappene og funksjonene til den videokamera slik at du vet hvordan du skal gå om du bruker den.

Etter å ha brukt videokamera og få noen opptak i din mini DV-bånd, kan du overføre alt innholdet av båndet til datamaskinen og redigere video som du ønsker. Du kan gjøre dette ved å koble kabelen til videokameraet til datamaskinen og overføre video. Bare sørg for å lese bruksanvisningen før du gjør dette, slik at du vil være sikker på hva du gjør.