O2e

Hvordan endre et nettverk gruppe navn

Personlige datamaskiner og bærbare datamaskiner har blitt en viktig del av den moderne hjem og kontor. Enten det er for personlig eller profesjonell bruk, disse gadgets dele mer enn halvparten av det daglige livet til en person. Hvis det er en rekke datamaskiner på ett sted, ha et nettverk er nyttig i som gjør det overføring av filer raskere, og lar deg dele en enkelt Internett-tilkobling.

Hvorfor bygge et nettverk gruppe?

Hvordan endre et nettverk gruppe navn. Hvorfor bygge et nettverk gruppe?
Hvordan endre et nettverk gruppe navn. Hvorfor bygge et nettverk gruppe?

Et nettverk gruppe gir kommunikasjonskanaler som hjelper brukerne dele filer, bilder og ressurser med hverandre. Nettverksgrupper er viktig for å identifisere medlem datamaskiner. Det blir mer viktig i et miljø hvor det er et stort antall datamaskiner i nettverk, og disse er delt inn i ulike funksjoner. For eksempel, i et kontor innstillingen, vil du kanskje ha et eget nettverk for hver avdeling.

Navngi nettverksgruppe

Tilordne et nettverk gruppe navn gjør det enkelt å administrere og koordinere med de involverte med nettverket. MSHOME er standard navn i vinduer og brukes av de fleste datamaskiner og nettverk. Erstatte den med noe annet og mer spesifikke hindrer eventuelle misforståelser som kan oppstå i fremtiden.

Grunnleggende kunnskap om datamaskiner er tilstrekkelig

Grunnleggende kunnskap om datamaskiner er tilstrekkelig. Skifte nettverket gruppenavnet krever ingen omfattende opplæring på datamaskiner. Gå til skrivebordet ditt og høyreklikk markøren på "Min datamaskin" ikonet. En meny skal sprette ut. Finn og velg "Properties" alternativet som vanligvis er plassert i den nederste delen av den.

Grunnleggende kunnskap om datamaskiner er tilstrekkelig. Navngi nettverksgruppe.
Grunnleggende kunnskap om datamaskiner er tilstrekkelig. Navngi nettverksgruppe.

I "Properties" vinduet, bør det være en "Computer Name"-kategorien, inne i denne kategorien er en "Change"-knappen som bør tillate deg å erstatte data i "Arbeidsgruppe" boksen. Skriv inn din foretrukne erstatning og lagre endringene du har gjort ved å klikke på "OK"-knappen på den nedre delen av "Properties" vinduet.

Vedlikeholde nettverksgruppe

En nettverksadministrator bør være en ekspert på datamaskiner og alt nært beslektet. Han bør være up-to-date på den siste utviklingen, spesielt på nettverkssikkerhet. Han bør også være en ansvarlig for å opprettholde et nettverk maskinvare og programvare. Vanligvis inneholder denne distribusjonen, konfigurasjon, vedlikehold og overvåking av eksisterende nett.

Plasseringen av en nettverksadministrator kan variere i sitt formål fra ett selskap og til en annen. Dette ville naturligvis bestå av handlinger og plikter som tildeling av nettverksadressen, ruting protokoller og konfigurasjonen av rutingtabellen samt konfigurasjon av sikkerhetstiltak, og andre slike protokoller.

For eksempel, kan tildele en statisk IP-adresse til hver enkelt nettverksmaskin hjelpe å sikre at nettverksadministratoren kjenner hver eneste system som skal kobles til nettverket og de som er individuelt ansvarlige for systemet.


Å ha et effektivt nettverk gruppe

Å ha et effektivt nettverk gruppe, er symbiosen av menneskelige ferdigheter og datamaskinen effektivitet nødvendig. Vedlikehold er en viktig del av å håndtere alle maskiner eller system og et nettverk gruppen er ikke forskjellig fra resten. Navngi nettverket gruppen er bare én av måtene som du kan bruke dine nettverksressurser effektivt.