O2e

Hvordan endre farge toner i photoshop

Photoshop har kommet for å bli synonymt med bilderedigering

Photoshop har kommet for å bli synonymt med bilderedigering. Faktisk navnet er noen ganger uformelt brukt som et verb. Som i: "Jeg vil photoshop deg inn i bildet slik at det ser ut som du var også der ..." For å manipulere bilder, det er ingenting som alternativene som tilbys i Photoshop. Endre fargetonen på bildene dine er en av de enklere typer redigering du kan gjøre i dette programmet. Retningslinjene nedenfor gjelder for Adobe CS3-utgaven av programvaren.

Hvordan endre farge toner i photoshop. Åpne bildet i søknaden.
Hvordan endre farge toner i photoshop. Åpne bildet i søknaden.

  1. Åpne bildet i søknaden. Photoshop støtter ulike digitale bildeformater så dette burde ikke være et problem. Du kan starte programmet først og deretter finne og laste bildet, eller du kan gå direkte til bildet ditt bildefilen, høyreklikk på den og velg "Åpne med. Velg Photoshop blant de ulike mulige programmer som er oppført i kontekstmenyen. Denne prosedyren gjelder for Windows-baserte PC-er. Du kan faktisk samtidig åpne flere bilder i Photoshop, men du kan bare redigere dem én om gangen. Hvis du redigerer mer enn ett bilde og ønsker å bruke en ensartet farge og tone endring, kan det være en god idé å skrive ned de innstillingene du vil gjelde.
  2. Senk bilde fargemetning. Den spesielle bildet du ønsker å redigere skal vises i programmets hovedvindu. Gå til menyen på verktøylinjen øverst og klikk på "Image". På drop-down listen, klikk på 'Justeringer alternativet. En annen liste vises ved siden av det, denne gangen velger du "Hue / Saturation". Den pop-up vindu som vises vil inneholde tre elementer med glidere og inndataboks. Flytt glidebryteren under metning mot venstre for å senke bildet farge. Alternativt kan du skrive inn et negativt tall i boksen. Du vil se i sanntid effekten av endringene du gjør på bildet i hovedvinduet. Klikk på OK når du oppnå det ønskede resultatet. Avtagende fargemetning forbereder bildet, slik at fargetonen du vil legge senere vil dominere bildet.
  3. Legg en farge tone. Igjen velger 'Bilde' fra den øverste verktøylinjen menyen og deretter "Justeringer" fra drop-down listen. Fra videregående listen ved å velge "Variasjoner" denne gangen. Dette er funnet på bunnen av listen. Variasjonene vinduet vises. På det får du se tre sett med kopier av bildet. Vi vil bare være opptatt med største settet som inneholder sju kopier av bildet tar opp det meste av vinduet plass og en i høyre rute som inneholder tre kopier av bildet. Seks av de sju kopier av bildet i den største settet representerer de ulike fargetonene du kan bruke, suksessivt merket "Flere Green", "Mer Gul", "Mer Cyan", "Flere Red", "Flere Blue 'og' mer Magenta. Gjentatte klikke på en kopi vil øke fargetonen den representerer. Den syvende kopi ligger i sentrum er merket "Current Pick 'og fungerer som en forhåndsvisning. Settet av tre eksemplarer lokalisert i den høyre ruten kan brukes til lysere eller mørkere valgte fargetone. Kopien som ligger på toppen er merket "Lighter" og en på bunnen er merket "Darker. Den i midten er igjen merket "Current Pick". Gjentatte klikke på enten "Lighter" eller "mørkere" vil legge til angitt effekt. Endelig er det en liten skyveknapp funnet i øvre høyre hjørne på denne Variasjoner vinduet. Den ene enden av glideren er merket 'fint' og den motsatte enden er merket "Grov. Dette presser glidebryteren til hver ende justerer hvor kornete bildet vil være med den valgte fargetonen.

Hvilke endringer du vil søke til slutt vil avhenge av din smak

Hvilke endringer du vil søke til slutt vil avhenge av din smak. Så prosedyrene nevnt ovenfor vil faktisk innebære mye eksperimentering. Slik at du ikke blir sittende fast med et resultat du ikke er helt fornøyd med å bruke "Lagre som"-kommandoen til å gjøre en annen redigert versjon av bildet og beholde det originale bildet i sin opprinnelige farge ordningen.