O2e

Hvordan endre filtype fra MPEG til mp3

Hvis du har en MPEG-video med musikk eller lyder som du ønsker å sette på MP3-spilleren, er det lett å konvertere den. Her er fremgangsmåten for hvordan å oppnå endre filtype fra MPEG til MP3.

Hvordan endre filtype fra MPEG til mp3. Fortsatt på media-konvertere hjemmeside.
Hvordan endre filtype fra MPEG til mp3. Fortsatt på media-konvertere hjemmeside.

1. Endre filtype fra MPEG til MP3 ved hjelp av en online media converter verktøyet.

 • Åpne nettleseren og på adresselinjen, skriv inn "http://media-convert.com" pressen gå knappen eller trykke "Enter"-tasten på tastaturet.
 • På media-konvertere hjemmeside, finner du først tasten for "Browse" og klikk på den. Dette vil trekke opp den åpne dialogboksen.
 • Se etter MPEG filen du trenger å konvertere. Når du har funnet filen, merker du den og trykker på knappen "Åpne".
 • Fortsatt på media-konvertere hjemmeside, bla ned og søke etter drop down-feltet for "Output format". Klikk på rullegardinknappen slik at det vil vise deg den tilgjengelige formatet du kan bruke. Se etter "MPEG-1/2 Audio Layer 3 (. Mp3), og velg denne filtypen.
 • Rett over Output format feltet, vil du se en "OK"-knappen. Hit "OK" og vent til filen som skal konverteres.

2. Nedlasting av media converter programvare for å hjelpe deg med å konvertere en mediefil fra MPEG til MP3.

Lansere total video converter ved å trykke på "start"-knappen. Inne total video converter, importer en video.
Lansere total video converter ved å trykke på "start"-knappen. Inne total video converter, importer en video.

 • Start nettleseren og på adresselinjen, input "www.effectmatrix.com" og trykk på knappen Go eller trykk på Enter-tasten på tastaturet
 • På den øvre delen av nettsiden, trykk på knappen for "Last ned".
 • På nedlastingssiden, trykk på knappen som sier "Download Now" under "Total Video Converter", og det vil ta deg til "download.cnet.com" der du kan hente ned installasjonsprogrammet fra. Klikk på "Download Now" og vent til Total Video Converter for å fullføre nedlastingen.
 • Installere programmet så snart den er ferdig sin nedlasting.
 • Lansere Total Video Converter ved å trykke på "Start"-knappen, klikke på "Programmer", "Total Video Converter" og til slutt, dobbeltklikke på "Total Video Converter". Siden Total Video Converter tilbyr en 15-dagers evalueringsperioden, vil den vise deg et vindu som sier "Acquire Registrering Code" og "Jeg ønsker å prøve det mer". For nå, bare trykke på knappen som sier "jeg ønsker å prøve det mer".
 • Inne Total Video Converter, Importer en video. Trykke "Ny oppgave"-knappen og deretter velge "Import Media Files" fra menyen som dukker opp vil fylles Åpne dialogboksen som du kan bruke til å importere MPEG-fil inne video converter. Merk filen du vil konvertere, og trykke "Open"-knappen.
 • En ny dialogboks vil komme fram, ber deg velge output format. Trykke på knappen som sier "MP3".
 • Endre innstillingene etter behov, for eksempel justere volumet og bithastighet ved å treffe "Innstillinger". Etter at du har endret innstillingene, trykk "OK" og deretter "Konverter nå" for å starte konverteringen.

Vent til programmet for å fullføre sin konverteringsprosessen. Når konverteringen hvis gjort, vil mappen der du lagret MP3-fil sprette ut.