O2e

Hvordan endre lese-skrive hastighet på en DVD-stasjon

Endre lese-skrive-hastighet for DVD-stasjonen sørger for at du får den optimale utfallet for brenning og lesing oppgaver. For eksempel, når du brenner data på en DVD, du vil være sikker på at det ikke kjøres inn feil. Brenn feil kaste bort tid og penger fordi den tomme disken vil bli ubrukelig etterpå. Endre lese og skrive hastighet på redigeringsprogramvare vil, oftere enn ikke, hindre at dette skjer. Følgende er fremgangsmåten på hvordan å endre lese og skrivehastighet på DVD-stasjonen for de to mest brukte DVD authoring programmer tilgjengelig for Microsoft Windows-brukere.

Hvordan endre lese-skrive hastighet på en DVD-stasjon. Lansere Roxio Creator.
Hvordan endre lese-skrive hastighet på en DVD-stasjon. Lansere Roxio Creator.

Endre lese og skrive hastighet ved hjelp av Roxio Creator.

  1. Lansere Roxio Creator. På skrivebordet, klikker du på "Start"-knappen og markere "Programmer". Se etter "Roxio Easy Media Creator"-mappen og hold musen på toppen av elementet for å skjule undermappe, og trykk "Home".
  2. Trekk opp Roxio Options dialogboksen. På Roxio Creator Hjem menylinjen, traff "Verktøy" og velg "Alternativer".
  3. Få inne i "Advanced"-delen av General Options. Når Alternativer-dialogboksen fyller skjermen din, vil du se på den venstre ruten i dialogboksen et tre. Se etter "General" node og markere den grenen som sier "Advanced".
  4. Sett lese og skrivehastighet på DVD. På den høyre ruten i dialogboksen Alternativer, under "Select Drive Speed", vil du se navnet på stasjonen. Hvis du har mer enn én DVD-stasjonen, klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Drive" og velg stasjonen du har tenkt å endre lese-og skrivehastighet. Etter som, ved siden av "DVD", klikk på nedtrekksmenyen og velg den hastigheten du vil at DVD-stasjonen for å ha. Det anbefales at du velger en lavere lese og skrive hastighet, hvis mulig, i hvert fall hvor som helst mellom 4x til 16x.

Endre lesehastighet ved hjelp av Nero.

  1. Lansere Nero DriveSpeed. På skrivebordet, trykk "Start", "programmer", "Nero", og "Nero Toolkit" og velg deretter "Nero DriveSpeed".
  2. Juster "Read Speed" verdi. Under "Les Speed", klikk på nedtrekksmenyen og velg en hastighet mellom 4x til 16x, klikk deretter på "Alternativer"-knappen. Sørg for å fjerne merket "Restore hastigheter ved oppstart", slik at du ikke lenger trenger å endre lesehastighet hver gang du starter opp datamaskinen. Hit "OK" og "Close" for å lagre de nye innstillingene.

Få inne i "Advanced"-delen av General Options. Sett lese og skrivehastighet på DVD.
Få inne i "Advanced"-delen av General Options. Sett lese og skrivehastighet på DVD.

Endre skrivehastigheten bruker Nero.

  1. Sett inn en tom plate i DVD-stasjonen og deretter starte Nero Start-Smart. Hvis du setter auto-play for å starte Nero Start smart når du setter inn en tom disk på DVD-stasjonen, går du videre til neste trinn. Ellers lanseringen Nero Start smart ved å trykke "Start", "Programmer", "Nero", velg deretter "Nero Start-Smart".
  2. Begynn authoring disken. Velg oppgaven du ønsker å utføre, dvs. "gjøre data DVD". Legg filene du vil brenne på disken og deretter trykke "Next" for å ta deg til den "endelige Burn Settings". Endre hastigheten ved å klikke på drop down boksen ved siden av "Writing speed". Igjen, velg en hastighet mellom 4x til 16x, og deretter fortsette å brenne disken.

Juster lese og skrive hastighet som er nødvendig for å dine databehov ved å gjøre de nevnte trinnene.