O2e

Hvordan endre MINOLTA toner

Konica Minolta er en av de fremste merkevarer når det gjelder skrivere eller kravene til utskrift. De utskrift maskiner og utstyr de produserer kan brukes for business, hjem og tung industriell bruk. Nå er de fleste av skrivermodeller de selger bruker toner i stedet for de mer populære og mindre kostnadskrevende blekkpatroner. Så, når du går tom for toner, vil du definitivt trenger å erstatte den med en ny. Ikke bekymre deg, prosessen i å erstatte tonerkassetter er ganske grei og enkel. Så hvis du har en Minolta toner basert skriver som de MAGICOLOR2 modeller, her er noen instruksjoner du kan følge for å effektivt bytte tonerkassetten.

  • Ta ut tonerkassetten. Det første trinnet i å erstatte eller endre tonerkassetten med en ny vil være å finne på frontpanelet først. Dette er lett å se og mye lettere å åpne. Åpne dekselet eller panel og hente den eksisterende og tørket opp tonerkassetten. Kaste det bort fordi du ikke lenger trenger det.
  • Pakk ut den nye tonerkassetten. Grab den nye tonerkassetten og fjern den fra emballasjen. Raskt undersøke kassetten for å se om fargen er riktig til skriveren. Det kan være lurt å ta en titt på den gamle kassetten å være sikker. Hvis tonerkassetten du har er riktig og hensiktsmessig, er det nå på tide å riste det litt for å løsne opp toner flytende inni. Væsken har en tendens til å bli viskøs når lager for en lang tid. Riste det vil gjøre det mykere og løsere. Når det er nede, fjern den oransje dekker for å gjøre den nye kassetten klar for installasjon og innsetting.
  • Installere den nye kassetten. Nå som den nye kassetten er forberedt, setter det inn i sporet der du fjerne den gamle. Skyv den inn til det hviler riktig inne. Lukk frontpanelet eller dekselet.
  • Reboot og konfigurere skriveren. Etter å ha installert den nye kassetten, må du starte skriveren. Slå den av og vent et par sekunder før du slår den på igjen. Omstarten bør være nok til å oppdage og behandle den nye patronen. Så snart skriveren starter opp, plasser den offline og konfigurere innstillingene ved å gå til menyen til du kommer til "service"-alternativet. Velg den og holde utkikk etter det alternativet som er merket "klar care". For dette alternativet, velger du ja og dette vil self-ren systemet med den nye tonerkassetten installert. Når prosessen er fullført, må skriveren gå online igjen. Nå er du klar til å bruke det en gang mer å skrive hva du vil skrives ut.

Prosessen er ganske mye standard for alle Konica Minolta-skrivere uavhengig av modell og serie. Imidlertid vil det være visse vendinger blant modeller men essensen vil fremdeles være den samme.

Nå som du er kjent med hvordan du bytter tonerkassett prosessen

Hvordan endre MINOLTA toner. Ta ut tonerkassetten.
Hvordan endre MINOLTA toner. Ta ut tonerkassetten.

Nå som du er kjent med hvordan du bytter tonerkassett prosessen, vil du ikke lenger trenger å ringe for støtte. Husk å ha Konica Minolta sende støtte til å endre tonerkassetten for at du ikke er dekket av noen garanti. Derfor vil du måtte betale en viss avgift hver gang. Men nå som du vet hvordan det er gjort, kan du spare mye mer penger på å gjøre det selv.