O2e

Hvordan endre opacity i photoshop

Helt siden fotografering har blitt oppfunnet og film har blitt skrevet ut

Helt siden fotografering har blitt oppfunnet og film har blitt skrevet ut, har folk hevdet at kameraet kan være et medium der de paranormale og overnaturlige enheter kan kommunisere. Kan den glødende kulen, den spøkelsesaktige profil, eller ansikts forlaget sett i fotografier være ekte? Noen bilder kan være ekte, men de fleste bilder av disse typene kan lett bli diskreditert og avslørt som en bløff.

Egentlig kan du gjenskape de samme gjennomsiktige spøkelsesaktige åpenbaringene i bilder med bare en enkel klikk på Adobe Photoshop, en kreativ program som redigerer bilder. (Dette er det samme programmet som brukes i moteblader å lage modeller overmenneskelig vakker.) En viktig verktøy i Adobe Photoshop programmet er tettheten alternativet som manipulerer gjennomsiktigheten til et objekt i et bilde.

I Photoshop

I Photoshop kan bildet deles inn lag og disse lagene kan manipuleres. Hvis tettheten av en valgt lag er satt til 100% så laget er helt ugjennomsiktig, og du kan ikke se gjennom laget. På den annen side, hvis tettheten er satt til 0%, laget er helt usynlig og du kan se gjennom laget. Opasitet er en usedvanlig kult alternativ. Du vil forstå når du har mestret å bruke dette verktøyet.

Lag din egen phantom bilde og har dine venner tripping på om hva de ser på bildet er virkelig en spøkelsesaktig enhet. Her er hvordan du endrer tettheten i Adobe Photoshop.

Det er to måter å gå om det.

Bruke menylinjene

  • Åpne en bildefil på Adobe Photoshop.
  • Bakgrunnen, eller underlaget, kan ikke flyttes, slik at du må opprette et nytt lag på toppen. Du må ha minst to lag når du eksperimenterer med dekkevne. Hvis du vil opprette et annet lag, går du til Layer-menyen og klikk "Nytt lag". Du kan klippe og lime inn et nytt bilde i dette laget.
  • Å manipulere tettheten av det andre laget, gå til "lag"-menyen, bla ned til "lag stil", så på siden velger du "blending alternativer."
  • Et vindu vil komme ut. Du vil se under "blending options" glidebryteren merket "Opacity". Skyv pekeren bar å få ønsket dekkevne. Klikk på boksen merket "Preview" for å se endringene. I "Avansert overgang" glidebryteren, kan du ytterligere manipulere åpenhet av utvalgte farger for en mer sømløs blanding av lag.
  • Prøv ut de forskjellige grader av gjennomsiktighet. Når du har oppnådd ønsket effekt, klikker du på "OK"-knappen for å lagre endringene.

Hvordan endre opacity i photoshop. Et vindu vil komme ut.
Hvordan endre opacity i photoshop. Et vindu vil komme ut.

Bruke lag-paletten

  • Åpne en bildefil på Adobe Photoshop og lage et ekstra lag. Klipp og lim et nytt objekt på det laget.
  • På høyre side av arbeidsområdet, vil du se en vertikal palett som inkluderer "lag", "kanaler", "stier", "historie" og "action" faner. Klikk på "Lag"-kategorien.
  • Velg laget som inneholder objektet du ønsker å gjøre gjennomskinnelig.
  • På overtaket i paletten vil du se "Opacity" alternativet. Klikk på den for å åpne glidebryteren. Skyv pekeren for å oppnå ønsket effekt.
  • Ikke glem å lagre.


Du kan bruke dette verktøyet også å blande forskjellige bilder sammen og å skape forskjellige teksturer på bildene. Ikke vær redd for å eksperimentere! Ha det gøy!