O2e

Hvordan endre søknaden lydnivået i windows vista

Hver søknad installert maskinen leveres med et lydoppsett

Hver søknad installert maskinen leveres med et lydoppsett. Disse lyd ordninger ikke kommer ofte i de samme lydnivået fordi ulike mennesker programmert dem. Det finnes programmer som inneholder lyd ordninger med lydnivåer som ikke vennlig mot en brukers ører. Når denne situasjonen oppstår, må brukeren vanligvis ned hovedvolumet av datamaskinen, selv om han bare ønsker å endre lyden ordningens innstillingene bare ett program. En av grunnene til at de gjør dette er fordi de ikke er klar over at det er mulig å endre innstillingene for programmet lyd ordninger. Hvis du er en av disse menneskene, dine dager med frustrasjon er over, fordi du ikke trenger å være en rakettforsker for å gjøre dette.

Hvordan endre søknaden lydnivået i windows vista. Tilgang til lydinnstillingene av dine pc-programmer.
Hvordan endre søknaden lydnivået i windows vista. Tilgang til lydinnstillingene av dine pc-programmer.

Her er fremgangsmåten du bør følge for å endre søknaden lydnivået i Windows Vista:

  • Finn volumet ikonet. Du kan vanligvis finne volumikonet sammen med en gruppe ikoner i systemstatusfeltet. Mesteparten av tiden, er systemstatusfeltet plassering på høyre del av oppgavelinjen på datamaskinen. Du enkelt kan skille det fordi det er det eneste ikonet som ser ut som en liten høyttaler i oppgavelinjen. Du bør ikke ha noen problemer med å finne det, fordi ikonene ser det samme som de som finnes i tidligere versjoner av Windows-operativsystemet.
  • Tilgang til lydinnstillingene av dine PC-programmer. Når du finner det, plasserer du markøren over ikonet og høyreklikk på den. Ved å gjøre dette, vil du finne et sett med alternativer som du kan velge fra. Se etter menypunktet "Open Volume Mixer." Det er vanligvis på toppen av listen, så du vil ikke ha mye problemer med å finne det. Velge dette alternativet.
  • Se etter programmet. Ved å velge "Open Mixer Volume" alternativet, blir du bedt vises nederst til høyre delen på dataskjermen. Denne meldingen inneholder alle programmene som du har åpnet. Navnet på programmet, så vel som dens ikoner vises på dette spørsmålet. Du vil ikke ha en hard tid på å lete etter programmet du ønsker å endre. Ta oppmerksom på at programmer som du finner i meldingen er de som bruker lydsystemet på datamaskinen.
  • Endre lydnivået på programmet. Når du finner programmet du ønsker å endre, drar volumet opp eller ned, avhengig av endringene du ønsker å gjøre. Det er viktig at du gjør dette sakte, slik at du kan komme til et lydnivå som er vennlig på ørene. Hvis du ønsker å fjerne programmet sound tema helt, klikker du bare på mute-knappen. Dette vil slå av lyden ordningen av programmet du bruker. Når du er ferdig å velge lydnivået du er komfortabel med, klikk på øvre høyre knappen som inneholder bokstaven "x". Datamaskinen meldingen vil forsvinne.

Endre programmet lydnivået i windows vista er en funksjon lett tilgjengelig for å forbedre din erfaring med datamaskiner. Du må kanskje justere programmets lydnivået igjen, hvis lyden er for høy eller for lite. Så lenge du følger disse trinnene, har du en garanti for at du alltid kan slå ut alle uønskede lyder i dine dataprogrammer.