O2e

Hvordan endre standardprogrammene i Mac OS X Leopard

Mac OS X Leopard vil automatisk åpne en bestemt filtype ved hjelp av et program som det har vært forbundet med. Men hva hvis du har installert et nytt program, si for eksempel QuickTime, og du vil at den skal være standard program som åpner alle filer i stedet for å VLC 'wmv.', Eller hvis du nettopp har installert Photoshop og du vil at skal være standard program for å åpne alle '. JPEG "filer i stedet for forhåndsvisning? I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan endre standardprogrammer i Mac OS X Leopard.

Hvordan endre standardprogrammene i mac OS X leopard. Bruk 'finder-vinduet for å enkelt endre standardprogrammene for alle filtyper.
Hvordan endre standardprogrammene i mac OS X leopard. Bruk 'finder-vinduet for å enkelt endre standardprogrammene for alle filtyper.

  1. Bruk 'Finder-vinduet for å enkelt endre standardprogrammene for alle filtyper. "Finder-vinduet vil vise deg alle programmene og filene som er på din Mac. Å trekke opp dette vinduet, klikk på "Finder" ikonet på "Dock" nederst på siden, og derfra kan du stille alle standardprogrammene av filtyper alt på en gang.
  2. Trekk opp "Get Info"-vinduet for filen du trenger å endre. Vi vil bruke. WMV-fil type som et eksempel for denne artikkelen. Markere ett. Wmv-fil, slik at vi kan endre standard program fra VLC til QuickTime. Å trekke opp "Get Info"-vinduet, kan du (1) gå til "Fil" på menylinjen og klikk på "Get Info", eller (2) trykk på Apple + I-knappen på tastaturet.
  3. Velg 'QuickTimes som standardprogram for å åpne alle. Wmv filer. Når Vis info-vinduet dukker opp, vil du se forskjellige alternativer tilgjengelig. Klikk på 'Åpne med alternativet, og du vil se at tiden det er satt til å åpne med VLC. Klikk på dialogboksen hvor det står VLC og en dropdown vises en liste over alle programmene som er tilgjengelige i Mac som kan åpne en. Wmv-fil. Finn og klikk på QuickTime fra nedtrekksmenyen.
  4. Aktiver 'Endre alle "kommandoen. Hvis vi ender det i bare Trinn 3, er det bare en engangsavgift forekomst at. WMV-fil du valgte åpnes i QuickTime. Å åpne alle. Wmv filer med QuickTime til alle tider, må du huske å klikke på 'Endre alle "-knappen under' Åpne med"-alternativet. En advarsel vindu vil dukke opp som bekrefter om du er sikker på at QuickTime vil være program som vil åpne alle filene med. Wmv forlengelse. Klikk "Fortsett" og du er ferdig med å endre standard program for alle. Wmv filer.

Hvis du har andre programmer du ønsker å bruke som en standard, bare følge de samme trinnene ovenfor for å endre standardprogrammer av andre filtypeutvidelsene.