O2e

Hvordan erstatte en ødelagt macbook LCD-skjerm

Fikk en ødelagt Mac Book LCD-skjerm

Fikk en ødelagt Mac Book LCD-skjermen? Før du tenker på å selge den eller kjøpe en ny en, prøve å erstatte den første med en ny skjerm, og se om det fungerer bedre med den bærbare datamaskinen. Hvis du er en gjør-det-selv person, kan disse forslagene hjelpe deg som du gjør jobben.

En. Få alle nødvendige materialer:

  • erstatning LCD - Kontroller at dette er en kamp til din nåværende (brutt) LCD
  • 1,5-sized magnetisk Phillips-skrutrekker
  • Unbrakonøkkel
  • nysgjerrige verktøy
  • pinsett

2. Til å begynne arbeidet, ta ut batteriet da dette er en kilde til makt. Kontroller at datamaskinen er helt tom for strøm for å forhindre elektriske støt. Det vil være best å arbeide på en hvit overflate, så du vil se alle demonterte deler av datamaskinen.

Hvordan erstatte en ødelagt macbook LCD-skjerm. Fikk en ødelagt Mac Book LCD-skjerm.
Hvordan erstatte en ødelagt macbook LCD-skjerm. Fikk en ødelagt Mac Book LCD-skjerm.

3. Nøye inspisere lay-out på datamaskinen og ser for plasseringen av skruene. Noen kan ha fire åpenbare unbrakoskruer, noen har gummiplugger synlige på overflaten - lirke dem til å avsløre de skruene som holder LCD-skjermen og vise skjermen sammen. Se om alle skruer er de samme - hvis ikke - sørg for at du husker hvor hver og en er plassert for enkel montering senere.

4. Etter å ha fjernet alle skruer, løsne rammen med nysgjerrige verktøy. Når åpnet, studere panel - scan alt og se hvordan du kan fjerne den gamle LCD-skjermen uten å bli forvirret med ledninger og kassetter. Det vil være bånd som holder bestemte wire eller sett av tråder til bestemt plassering og bruk - merke til hvor de er plassert. Fjern alt som kobles til LCD, men husk skjerming tape skrudd i den gamle LCD fordi den trenger å bli montert på samme sted når du installerer den nye LCD.

5. Det vil være rundt 6 skruer eller mindre langs sidene av LCD - Skru dem til å fjerne alle kontaktene. I dette tilfellet, kan du finne skjermen kontakten på baksiden skjold under metall tape, og omformeren kabelen i nedre venstre hjørne. Du kan trekke dem lett med fingrene eller en pinsett. Hvis det er andre bånd du kan finne som ikke er nevnt her, bare fjerne dem, men studerer der de ble plassert slik at du kan sette den tilbake med den nye LCD.

6. På baksiden av den gamle skjermen, kan du se navnet på LCD-produsent - sammenligne hvis modellnummeret på den nye LCD matcher den gamle. Hvis den gjør det, så er det trygt å bli erstattet, hvis ikke, ta kontakt med produsenten eller kilden til den nye LCD og orden for en annen. Din LCD erstatning trenger ikke å komme fra samme produsent som den ødelagte LCD, så lenge modellen er det samme.

7. Installere den nye LCD ved å gjøre det motsatte prosedyren for å fjerne den gamle. Ta nok og forsiktig tid i å gjøre dette. Kontroller at alle kontaktene og kassetter er plassert i sin opprinnelige plassering. Du kan legge bånd hvis det er nødvendig for å sikre at alle ledninger er godt plassert for å unngå å skade dem når du setter lokket på igjen.

8. Sett dekselet tilbake - foreta nødvendige justering om nødvendig. Sjekk alle kantene for mulige klemt ledninger samt å se om alle åpninger er lukket. Sett alle skruene tilbake og gummi plugger for å få det opprinnelige utseendet på datamaskinens skjerm.

Hvordan erstatte en ødelagt macbook LCD-skjerm.
Hvordan erstatte en ødelagt macbook LCD-skjerm.

9. Sett tilbake batteriet og slår på datamaskinen for å teste resultatet.