O2e

Hvordan få avatarer for fora

Å ha et personlig ikon eller avatar på et diskusjonsforum kan vise de andre brukerne hvem du er og hva din stil er like. Blir du ofte forbundet med hvilken avatar du velger, så det er viktig å få noe du liker. Her er noen tips for å få en avatar for fora.

  1. Finn et bilde som du liker. De fleste fora kan støtte animerte avatarer samt typiske stillbilde. Når du har funnet et bilde som du vil, laste den ned til din datamaskin.
  2. Gjøre bildet riktig størrelse. Finn ut hvilken størrelse avataren din må være fra diskusjons forum administratorer eller FAQ side. Bruk et bilderedigeringsprogram til å beskjære og størrelse bildet ditt slik at det fortsatt ser ut som det den er ment å være.
  3. Last opp ditt bilde. Noen diskusjonsfora tilby image hosting for avataren din. Spør forumets administratorer hvis det er et alternativ. Hvis hosting på forumet ikke er tilgjengelig, må du finne en annen fiendtlig område som Photobucket eller Flickr.
  4. Sett avataren din URL. På din bruker kontrollpanelet på forumet, endre dine preferanser for å sette din avatar. Skriv inn nettadressen til der avataren din image er vert i stedet utpekt for det i kontrollpanelet og lagre endringene.
  5. Test din avatar. Lage et innlegg i forumet for å teste din avatar og forhåndsvise innlegget ditt før du sender den. Hvis avataren din ikke fungerer eller ser ut slik du ønsker, kan du prøve på nytt til du får det riktig.

Hvordan få avatarer for fora. Finn et bilde som du liker.
Hvordan få avatarer for fora. Finn et bilde som du liker.

Hvis du fortsatt har problemer med å finne avatar preferanse på forumet, ta kontakt med nettstedets administratorer eller moderatorer for mer hjelp.