O2e

Hvordan få ditt eget kort kode, SMS - nummer

En vanlig kort kode er fem til seks sifret nummer som vil gjøre deg i stand til å direkte motta tekstmeldinger uavhengig av mobiloperatøren. En vanlig kort kodenummer er regelmessig brukt av bedrifter for sine mobile markedskampanjer. Andre inntektsgenererende muligheter har funnet mer effektive bruksområder for vanlige korte koder for handel, reklame og underholdning. Med det antall personer som bruker tekstmeldinger å få kontakt med andre mennesker, vanlige korte koder er praktiske verktøy for å øke bevisstheten og nå mer målrettet forbrukere i et øyeblikk, ved umiddelbart tilgang til innholdet. Her er fremgangsmåten for hvordan å få vår egen kort kode, SMS nummer.

  1. Tenk på et tall kombinasjon som vil være lett å huske. Du kan velge et nummer kombinasjon som vil gjenspeile din bedrift eller markedsføring thrust.
  2. Gå til Common Kortnummer Administration (CSCA) nettside og registrere en konto ved å klikke på Hent en konto nå fanen. Fylle opp det elektroniske skjemaet og sende det. Det er en avgift som du vil bli pålagt å betale for leie av en felles kort kodenummer. Du må også definere hvilken type kategori der du vil denne felles kortnummer. Deres FAQ-seksjon vil gi deg mer informasjon om kravene.
  3. Bruk søkeverktøyet i CSCA nettsted for å sjekke tilgjengeligheten av tallkombinasjonen som du har valgt. Hvis nummeret kombinasjonen er ikke så spesifikke for kampanjen din, CSCA kan generasjonen en tilfeldig kombinasjon for deg.
  4. Så snart du har koden, kan du logge deg på kontoen din og klikk på Apply for New CSC-kategorien. Fylle opp det elektroniske bestillingsskjemaet og sende det. Du har muligheten til å leie en maksimum tjue CSCS i én ordre, og hver CSC vil bli tildelt sin egen konto som gjør det enklere for deg å spore hver enkelt.
  5. En kode kan leies for tre, seks og opp til tolv måneder, og kan fornyes dersom du ønsker å fortsette kampanjen. Tilfeldige koder er for tiden belastet fem hundre dollar per måned, mens en spesiell eller spesifikk kode belastes tusen dollar per måned. Gebyrene er ikke refunderes, selv om bærere vil ikke aktivere koden. Gebyrene skal betales i sin helhet innen seksti dager fra når du bestilte ellers nummeret vil bli plassert tilbake i bassenget.
  6. Når du har betalt leie etter avgifter, må du logge deg på kontoen din igjen og definere kampanjen. Du må gi alle detaljer involvert i kampanjen før den kan behandles og godkjennes av CSCA.
  7. Ved å fylle ut og sende inn all relevant informasjon på CSCA kundeservice vil vurdere søknaden din. Når vi har akseptert det vil bli videresendt til alle de trådløse bærere for en ny runde av gjennomgang og godkjennelse. En kopi vil også bli videresendt til CTIA Monitoring Agency.

Hvordan få ditt eget kort kode, SMS - nummer. Så snart du har koden.
Hvordan få ditt eget kort kode, SMS - nummer. Så snart du har koden.

Sørg for at du har en entydige plan for prosjektet kampanjen fra start til slutt og gi CSCA vil alle relevante opplysninger knyttet til kampanjen, da dette vil sikre at du vil få felles kort kode og kampanjen av bakken uten vanskelighet .