O2e

Hvordan få en bedre trådløs Internett - tilkobling

Den nyeste mani i kjøpesentre eller spisesteder er i dag gratis Wifi

Den nyeste mani i kjøpesentre eller spisesteder er i dag gratis Wifi. Du kan se kundene med sine bærbare datamaskiner inne i en kaffebar, fast food-restauranter, og selv i parkeringsplasser. Kanskje på grunn av denne trenden, folk gå gale å kjøpe sin egen techie ting som mobiltelefoner med 4G og Wifi, samt bærbare datamaskiner som kan få tilgang til Internett via trådløs teknologi.

Her er noen få, men viktige tips for å forbedre den trådløse Internett-tilkobling.

Det første du må vurdere er plasseringen av den trådløse ruteren med den integrerte tilgangspunktet. Pass på at den ligger i det innerste eller sentrale plasseringen av huset eller arbeidsplassen. Plasser den opp høyt eller på høyeste vegghylle. Glem om å sette ruteren under skrivebordet som hva de fleste mennesker gjør, kan dette være en av årsakene til en dårlig Internett-signal.

Kanskje bare noen få mennesker vet dette

Kanskje bare noen få mennesker vet dette, men når den trådløse ruteren eller tilgangspunktet er nær metallgjenstander, som store arkivskap, eller en sement vegg, vil du lide en dårlig Internett-tilkobling på grunn av signalforstyrrelser. Prøv å flytte gadget litt og du vil bli overrasket over hvordan det vil gjøre signalet sterkere. Også huske på å ikke bruke trådløse teknologier i umiddelbar nærhet til mikrobølgeovnen. Ja, mikrobølgeovnen hvor du tilbereder popcorn. En mikrobølgeovn, særlig de gamle modellene kan sende ut signal inngrep i alle retninger. Trådløs mus og tastatur, trådløst mobiltelefon headset, trådløst nettverk, trådløse telefoner, og mikrobølgeovner, fungerer alle på 2,4 GHz. Ha nesten samme båndbredde og frekvens forårsaker disse gadgets å forstyrre hverandre. Å holde seg borte fra dette dilemmaet, kan du prøve følgende:

1. Endre trådløs telefon.

Det er andre frekvenser for trådløse telefoner som du kan kjøpe

Hvordan få en bedre trådløs internett - tilkobling. Den nyeste mani i kjøpesentre eller spisesteder er i dag gratis wifi.
Hvordan få en bedre trådløs internett - tilkobling. Den nyeste mani i kjøpesentre eller spisesteder er i dag gratis wifi.

Det er andre frekvenser for trådløse telefoner som du kan kjøpe. Den gamle telefonen modeller bruker 900 MHz, og nyere modeller bruker 5,8 GHz for eksempel. Du kan også gjøre livet enklere ved å anskaffe en telefon som utnytter Digital Spread Spectrum (DSS) teknologi. En ny funksjon bruker forskjellige frekvenser for å unnslippe signal inntrenging mellom en trådløs telefon og base.

2. Det kan være ute av moten, men bruke en kablet mus og kablet tastatur.

Også du slipper å være bekymret bytte batterier.

3. Bruke datamaskinen eller mobiltelefonen din en om gangen.

4. Det er sannsynlig at når du prøver å sette opp en trådløs nettverkstilkobling, vil du finne flere nettverk i nærheten.

Endre det trådløse nettverket til en uvanlig og sjelden brukt kanal og du vil finne din tilkoblingen raskere.

Kanskje bare noen få mennesker vet dette. Det er andre frekvenser for trådløse telefoner som du kan kjøpe.
Kanskje bare noen få mennesker vet dette. Det er andre frekvenser for trådløse telefoner som du kan kjøpe.

5. Hvis du har gjort alt dette, men fortsatt har problemer, kan du se om folk rundt din arbeidsplass er i konflikt med den trådløse tilkoblingen. Du kan også sjekke nabolaget.

Når disse tipsene blir fulgt, vil du oppdage at du har en sterkere og mer sikker signal å jobbe med enn før.