O2e

Hvordan få en gratis blogg

Så du ønsker å starte en blogg, men ikke betale noe for det

Så du ønsker å starte en blogg, men ikke betale noe for det? Ikke noe problem! Det finnes en rekke gode sider på nettet hvor du kan starte en blogg gratis. Hvordan vet du hvilket nummer de skal velge? At alt avhenger av hvilke funksjoner og fleksibilitet som du leter etter, ikke bekymre deg, vil jeg stave det for deg.

Nettsteder:

  • Blogger.com: Sannsynligvis den mest kjente navn i online blogger, har Blogger millioner av medlemmer og er svært enkel å bruke. Den viktigste ulempen som jeg har funnet til området er det lave antall maler å velge mellom å gjøre bloggen ser swank. Også, hvis du vil tilpasse bloggen din, tar det litt søking gjennom siden koden for å gjøre det.
  • LiveJournal.com: Med over 2 millioner medlemmer over hele verden, Livejournal (eller LJ som brukerne kaller det) er en enkel, grei måte å ha din egen gratis blogg, samt få venner. Deres "vennelisten"-funksjonen gjør det enkelt å holde up-to-date med din favoritt blogg buddies. De har også en funksjon der du kan få oppdateringer på vennelisten fra blogger syndikert fra andre nettsteder. Samfunn er enda en måte å møte folk på stedet, vanligvis basert rundt et bestemt emne, hobby eller sted. Tilpasning er veldig lett på LJ også, alt i alt, ville dette være mitt førstevalg.
  • Xanga.com: Denne siden er et godt alternativ til LJ, med variert tilpasning og legger enkelhet. Det er også blogrings som du kan bli, avhengig av dine interesser. Det finnes en rekke måter å tilpasse utseendet på bloggen din, men du trenger å vite grunnleggende HTML først.
  • MySpace.com: I en verden av online venn nettsteder, har MySpace raskt bli konge. Selv om området er mer kjent for bare å møte nye mennesker, er deres blogg har en svært fleksibel én. Du får en direkte nettsted for du blogger, og en rekke måter å tilpasse den. Dessuten er oppslaget lett og personer som er medlemmer av nettstedet kan "abonnere" på bloggen din, får en oppdatering når du legger ut.
  • WordPress.com: Mer kjent for sine gratis blogg-programvare på WordPress.org, kan du også få en gratis blogg på dette nettstedet hvis du ikke har en server til å legge sine gratis pakke til. Det finnes en rekke måter å tilpasse bloggen din, men det tar litt ekstra fiksing og triksing enn andre steder. Ved siste undersøkelse, er det ingen venn list-style-alternativet på nettstedet heller.

Registrere deg:

Hvordan få en gratis blogg. Så du ønsker å starte en blogg, men ikke betale noe for det.
Hvordan få en gratis blogg. Så du ønsker å starte en blogg, men ikke betale noe for det.

Ta deg tid til å se deg rundt på hver av de ovennevnte områder før du bestemmer deg for hvem du skal registrere deg med. Det siste du ønsker er 5-6 forskjellige blogger - altfor mange til å holde seg oppdatert. Gå gjennom registreringsprosessen er enkel, men det skiller fra nettsted til nettsted. Annet enn å be om ditt navn og generelle plasseringen, trenger du en e-postadresse i tillegg. Også, når du kommer til muligheten til å legge til et profilbilde eller bruker ikon, sørg for å gjøre det, folk er mye mer sannsynlig å lese bloggen din hvis du tar deg tid til å fylle ut hele profilen.

Nå har du vært gjennom den enkle prosessen med å registrere seg - den harde delen er å prøve å tenke på hva jeg skal skrive, nyte!