O2e

Hvordan få en satellitt Internett-tilkobling

Få koblet uansett hvor du er

For å holde tritt med denne hi-tech verden, er det viktig å ha en rask og uavbrutt Internett-tilkobling. Store byer ikke møte dette problemet lenger på grunn av raskere bredbånd. Men folk og bedrifter i små byer og avsidesliggende steder er fortsatt grappling med problemet med treg ekstern tilkobling eller de rett og slett ikke har noen Internett-tilkobling.

Det er derfor folk på slike steder er i økende grad velger for satellitt Internett-tilkobling. Denne nye grade av høyhastighets Internett-tjenesten har fordeler som kraftig båndbredde, uavbrutt oppetid tilkobling, stor nedlasting kapasitet, og er perfekt for flere brukere. Dessuten er det ikke har noen geografiske begrensninger som er typiske for terrestrisk tilkobling.

For å få din egen satellitt Internett-tilkobling, trenger du følgende:

Hvordan få en satellitt Internett-tilkobling. Analyser dine spesifikke behov for internett-tilkobling sammen med antall brukere som skal plugge inn i den.
Hvordan få en satellitt Internett-tilkobling. Analyser dine spesifikke behov for internett-tilkobling sammen med antall brukere som skal plugge inn i den.

 • En Pentium II 333 MHz eller raskere stasjonær eller en bærbar PC
 • Windows 98SE og Windows Me med 64 MB RAM, mens for Windows 2000 og Windows XP kravet er 128 MB RAM
 • Ledig plass på harddisken på 20 MB
 • En ekstra USB-port
 • CD-ROM-stasjonen
 • En solid tak for å installere parabol antenne
 • En klar sikt til himmelen

Her er hvordan du kan få en satellitt Internett-tilkobling for hjemmet eller bedriften uansett hvor du er basert.

 1. Analyser dine spesifikke behov for internett-tilkobling sammen med antall brukere som skal plugge inn i den. Du må vurdere om du vil kreve satellitt Internett-tilkobling for bare dataoverføring og surfing eller for tyngre nedlastinger.
 2. Finn en god, kjent satellitt Internett-leverandøren som tilbyr satellitt Internett-tilkobling på ønsket sted.
 3. For å få en forbindelse av satellitt internett tilkobling, må du legge inn en bestilling. Sjekk ut de ulike bredbåndshastighet og pakker tilbys av satellitt internett leverandør og antall samtidige brukere pakkene kan tjene. Velg bredbånd plan som passer dine behov, og du kan bestille det enten online eller ringe opp eller nærmer noen av deres registrerte sentre.
 4. Fastsette en dato for installatøren å komme på ønsket sted for en befaring. Installasjonsprogrammet vil fortelle deg hvor parabolen skal installeres og hvordan hele oppsettet vil se ut. Installasjonsprogrammet vil da fastsette en dato for når satellitt Internett-tilkobling vil bli faktisk er installert.
 5. Etter grundig befaring, vil installatøren sende rapporten til avdelingen for telekommunikasjon som dekker regionen for nettstedet klaring.
 6. Forslaget gitt av installatøren om oppsett må vurderes. Til tider kan det være et krav om en solid base for å installere den tunge parabol-antenne.
 7. Når Department of Telecommunications gir et grønt signal å fortsette med installasjonen oppgaven, chedule s en avtale med installatøren å levere utstyr og installere den på ønsket sted.
 8. Installasjonsprogrammet vil komme på pre-fast dato for å installere parabolantenne sammen med innendørsanlegget.
 9. Den nødvendige programvaren for satellitt Internett-tilkobling vil bli installert på datamaskinen av installatør.
 10. Din konto for satellitt Internett-tilkobling vil bli aktivert etter som parabolantenne er klar til å sende og motta informasjon over internett.
 11. I tilfelle du står overfor noen problemer i å bruke satellitt Internett-tilkobling, kan du ringe montøren eller selskapets service senter for teknisk støtte.

Få koblet uansett hvor du er. Finn en god, kjent satellitt Internett-leverandøren som tilbyr satellitt Internett-tilkobling på ønsket sted.
Få koblet uansett hvor du er. Finn en god, kjent satellitt Internett-leverandøren som tilbyr satellitt Internett-tilkobling på ønsket sted.

Tips og advarsler

 • Samle informasjon knyttet til satellitt Internett-leverandøren ved å lese deres tidligere kundenes vurderinger, og hvis mulig, ta kontakt med dem og spør dem om deres erfaringer.
 • Finn ut alle tjenesteleverandører i ditt område og sammenligne de pakkene som tilbys av dem.
 • Se etter en plan som kommer med en prøvetid muligheten til å sørge for at du er fornøyd med tjenesten før du går for det.
 • Velg et pålitelig selskap som har en god track record, har en pent lagt ut serviceavtale og gir state of the art utstyr.