O2e

Hvordan få logo design

Har du noen gang lurt på hvordan du kan designe din egen logo for din bedrift

Har du noen gang lurt på hvordan du kan designe din egen logo for din bedrift? Vel her er noen enkle måter som kan hjelpe deg å komme på rett vei. Første trinn i prosessen er å starte med noe enkelt som kanskje en figur, en linje eller en squiggle. De fleste bedrifter starter med en slags form, og deretter gå videre i til større og bedre detaljer. Noen mennesker bruker et tegneprogram kalt CorelDraw, som er en vektor tegneprogram, for å komme opp med sine ideer, fordi den ikke bruker noen av de fancy fyll, filtre og kompliserte tegninger som de fleste programmer.

Det andre trinnet er å kjenne de fem prinsippene for en effektiv logo design.

Hvordan få logo design. Den tredje er å være tidløs.
Hvordan få logo design. Den tredje er å være tidløs.

  1. Det første prinsippet er enkelt, som jeg nevnte i trinn én om figurene og hvordan du kan begynne med en enkel figur eller linje.
  2. Den neste er minneverdig, og du lurer kanskje på hvordan jeg kommer til å lage en logo minneverdig? Ved å lage en enkel og hensiktsmessig utforming.
  3. Den tredje er å være tidløs, ikke rush å få logoen gjort. Ta deg god tid, som de beste kunstverk kommer fra å ta deg god tid. Tror du da Vinci ville har fullføre Mona Lisa eller noen av hans andre malerier hvis han var i et rush for å få det gjort? Selvfølgelig ikke, pluss mer du tar deg tid med design, jo mer effektiv at logoen vil bli enda i 10, 30 eller 50 år.
  4. Det fjerde er å være allsidig. Utformingen må være i en farge i en vektor-format og må være i stand til å skalere til en hvilken som helst størrelse. I tillegg bør det være i stand til å arbeide på tvers av alle medier eller programmer for å være en effektiv logo.
  5. Den endelige prinsipp er riktig, trenger du ikke ønsker å lage et design som ikke er egnet for virksomheten eller kan være støtende for allmennheten. Du bør kanskje vurdere et fargevalg og bestemme på hvilken type skriften du vil ha på logoen.

Det tredje trinnet i logo design prosessen er å sende det ferdige logo med en representant for kritikere og for å se om det er noen revisjoner han eller hun ønsker du å fikse å gjøre det bedre. Noen ganger representanten kan si de ikke engang liker logoen i det hele tatt, men det betyr ikke at du må kaste ut at logoen du jobbet så hardt med, er de bare forteller deg å gjøre det mer oppsiktsvekkende eller legge mer til logoen. For eksempel si din logo er ment å være for den nye Gerber baby, så har du en skisse av en baby spise av en høy stol, og du kan legge noe sånt som viser et før og etter scene av hva som ville skje nedover veien til babyen hvis han / hun fortsatte å spise Gerber babymat, og kanskje det vil vise representant noe mer oppsiktsvekkende.

Det fjerde trinnet er å fikse logoen hvis representanten sender den tilbake med sine egne ideer for logoen. Det kan være en god ting hvis de bestemmer seg for å gi deg noen ideer for å gjøre logoen mer effektiv og hensiktsmessig. Det er ikke alltid en dårlig ting å få litt ekstra hjelp her og der, så ikke vær redd for å bruke den. Den siste og siste trinnet er å sende den til representant med alle rettelser, filer og kundeservice arbeidet du gjorde.