O2e

Hvordan fikse en winsock feil

Windows Socket

Windows Socket, populært kjent som WinSock, er en integrert del av Windows-operativsystemet (f.eks 9x, NT, 2000 og / eller XP). Den gir deg de nødvendige konfigurasjoner, slik at du kan lett få tilgang til Internett. Noen ganger kan din WinSock få "stuck". Når det skjer, du plutselig får til å møte eller oppleve noen tekniske problemer. En av de vanligste uberegnelige oppførsel at datamaskinen kan oppstå er en lås opp. Det skjer vanligvis når nettleseren er åpen.

En WinSock feil er ofte rettet når din starte datamaskinen

Hvordan fikse en winsock feil. Datamaskinen på nytt.
Hvordan fikse en winsock feil. Datamaskinen på nytt.

En WinSock feil er ofte rettet når din datamaskinen på nytt. Når datamaskinen begynner å laste standard Windows XP informasjon, feil slutt eller senere utbedret. Tastene som har satt seg fast er ryddet ut. Men noen ganger er en omstart ikke nok til å løse datamaskinens problem. En WinSock feilen vedvarer fortsatt. Hvis det er tilfelle, følger du disse trinnene for å fikse slip-up:

  • Datamaskinen på nytt. Gjør det i "Safe Mode". Når datamaskinen starter på nytt, trykker du F8. Det burde utløse menyen for boot-metoden. Blant alternativene, velg "Boot i sikkermodus med nettverk." Så snart Windows XP begynner å starte opp, trykk "OK". Det bør føre til at datamaskinen starte i "Safe Mood".
  • Avslutt alle dine opererer programmer, men ikke nettleseren din. Deretter, sjekk ut filene under "Ressurser". Du må finne en fil merket "WinSock Fix Download." Den inneholder en lenke. Koblingen tillater deg å laste ned "WinSock Fix". Det er et gratisprogram. Åpne linken og vente på filen for å være helt ned.
  • Når du har fullført nedlastingen, skal du se en melding. Du må angi hva du trenger å gjøre med den nedlastede filen. Velg "Lagre fil". Den nedlastede filen kommer til å bli automatisk lagt inn i datamaskinens standard plassering. Det kan bli videresendt til en av dine stasjonære mapper eller i "nedlastinger" inni "Mine dokumenter"-filer. Du kan også finne den nedlastede filen ved å klikke "Start" rett på skjermen nedre venstre hjørne.
  • Forbered deg på å starte datamaskinen på nytt. Gjør det i "Normal modus».
  • Når du har aktivert datamaskinen på nytt, se etter den nedlastede filen, "winsock fix". Deretter dobbeltklikker på den. Det burde tillate deg å installere og deretter kjøre filen.
  • Når sikkerheten vinduet viser "run"-ledeteksten, bare klikk på den. Etter det samtidig velge "Fix" og "Ja". Det burde åpne WinSock Fix filen og la datamaskinen til å akseptere det, også.
  • Når installasjonen er ferdig, bør fastsettelse jobben er fullført, også. Igjen, velg "OK", slik at du kan starte datamaskinen på nytt.

Den WinSock Fix kan oppdage din nåværende operativsystem, slipper din IP-adresse, tilbakestille TCP-stakken registeret og Winsock Verdier, sikkerhetskopiere registret verdier, og erstatte din "verter" fil med en ny standard.


Hvis datamaskinen ikke tillater du går på nettet

Hvis datamaskinen ikke tillater du går på nettet, ikke gi opp. Du kan alltid bruke en annen datamaskin for å laste ned filen. Deretter lagrer det til en flash-stasjon. Fest flashstasjonen til datamaskinen for å få tilgang til, kjøre og installere WinSock Fix-filen. Presto! Ditt problem er løst.