O2e

Hvordan finne bestille skjemamaler

Internett er full av nettsteder som vil tilby gratis eller lave kostnader maler som du kan bruke til å lage ordresedler. Det vanskeligste er å finne den rette formen, i et format du kan bruke. Bare ved hjelp av Google eller Bing! for å søke etter bestilling skjemamaler vil gi hundretusener av resultater.

For å begrense søket

For å begrense søket, først finne ut hva målene i skjemaet er. Er det bare for å samle kundenes kontaktinformasjon, SKUs bestilt, og økonomiske data? Eller har du også ønsker bestillingsskjemaet å krysse selge andre produkter, eller fange kundeinformasjon i en undersøkelse? Bestem felt eller informasjon du ønsker å fange opp på bestillingsskjemaet, og legge disse til din søkefeltet. Du kan avgrense søket ytterligere dersom bestillingsskjemaet må samle inn en leveringsadresse, fakturaadresse, navn, betalingsmåte, og viser produktnavnet og SKU.

Hvordan finne bestille skjemamaler. For å begrense søket.
Hvordan finne bestille skjemamaler. For å begrense søket.

Legge til en filtype hjelp forhånd søke teknikker kan hjelpe - se etter filtyper som PDF eller XLS-filer. Laste ned noen maler som synes relevant, og skrive dem ut som vareprøver. Du kan se på mange forskjellige maler for å bestemme hva som er mest relevant for din bestilling former.

En annen kilde for bestilling maler er å gå online til ulike shopping-områder og nøye se på hvordan de mest kjente stedene struktur sine ordresedler. Ta en titt på Amazon, Walmart, BestBuy, og andre store nettforhandlere. Så se etter mer obskure nettsteder og se på sine former. Du ser på de mest vellykkede nettsteder å bruke som eksempler på beste praksis.

Se på rekkefølgen skjemaene på mindre steder som eksempler for hva som ikke skal gjøre. Hvis du ser på mindre steder, de er ofte mindre for en grunn. De har ikke ressurser til å redesigne og teste sine skjemaer om og om igjen som de større bedriftene kan. Lære av sine feil.

Husk i søket etter maler for å sjekke opphavsretten.
Husk i søket etter maler for å sjekke opphavsretten.

Skrive ut elektroniske skjemaer og sammenligne med eksempler på maler du har lastet ned, og se etter kontinuitet mellom maler og eksempler på god praksis. Dette vil hjelpe deg begrense valget av hvilke maler som skal brukes til bestillinger, klager, tilbakemeldinger og hva andre typer skjemamaler du trenger.

Husk i søket etter maler for å sjekke opphavsretten

Husk i søket etter maler for å sjekke opphavsretten, og være sikker på at du har tillatelse til å bruke og modifisere skjemaene til dine behov. Se etter fleksibilitet og enkel å lese. Hvis malen er utformet for å ta bestillinger, men det er en lignende design som oppfyller andre behov som materialer rekvisisjoner for bedriftsinterne overføringer, deretter rangere denne malen høyere. Selv om du ikke trenger å utforme dette skjemaet, dersom systemet med malen er fleksibel nok til å imøtekomme andre behov, kan det være enklere å tilpasse etter hvert som behovene endres.