O2e

Hvordan finne betalt blogging gigs

Blogging har blitt en stor pengene-earner for noen mennesker

Blogging har blitt en stor pengene-earner for noen mennesker. Fra å være bare en slags online dagbok, har det utviklet seg til en helt lønnsom inntektsgivende virksomhet på nettet. Det er flere måter som en frilanser som deg kan finne en betalt blogging jobb, ved hjelp av ideer som du espouse, ting som du elsker eller hater, eller ting som du liker å gjøre og ting som du er en ekspert på som saksforhold.

  1. Det er bloggen nettverk som Gawker media og Web-blogger økes . at du kan sjekke for å se om din skrive stil og saksforholdet de fokuserer på er kompatible. Du må lese det meste av de bloggene som er i disse blogg nettverk nettsteder for å se hvor du vil passe. Noen nettverk er fokusert på en nisje i markedet, mens andre dekker en rekke emner. Hvis ditt valg av tema er variert deretter velge sistnevnte. Med Weblogs Inc. kan du søke på nettet og gi tre eksempler på blogginnlegg som du ønsker å delta i. De har om lag nitti bloggen emner å velge mellom, og du kan fortsatt foreslå et tema som ikke er i sin liste. For noen blogg nettverk kan du sende inn din søknad samt noen eksempler på blogginnleggene.
  2. Noen selskaper er nå ansette bloggere til å skrive om deres bedrift og produkter, og du får betalt handsomely for det. De fleste av disse betalt blogging gigs finner direkte fra selskapets nettsider. Du kan også sende en søknad gjennom sin menneskelige ressurser avdelingen og vise dem hvorfor ansette deg vil være svært gunstig for deres bedrift og produkter.
  3. Hold skrive om emner som du elsker og legge dem i din egen blogg området. Dette er en måte å bli lagt merke til, og hvis bloggen materialer gjør mye fornuftig, timing og tiltrekke seg mye etter, har du sjansen til å bli kontaktet av selskaper og annonsører som vil være villige til å betale deg for dine blogger.
  4. Hvis du følger noen andre blogger og ofte besøker et nettsted der du regelmessig få nyheter og informasjon, kan det være lurt å kaste tanken på dem ansette deg til å legge inn blogger i sine nettsider. Selvfølgelig temaene blogginnleggene bør være i tråd med hva deres hjemmeside inneholder.
  5. Benytte andre kreative måter å legge betalte blogger. Du kan nærme lokalt næringsliv og lokale aviser og se om de er i behov av noen som kan leies til å skrive blogger for dem som en måte å spre nyheter, aktuelle hendelser, messer, kampanjer, produkter og personlige råd kolonner.
  6. Sjekk ut muligheten til å være en gjest blogg spaltist i et populært nettsted som har mye av følgende eller tiltrekker mye trafikk. Disse nettstedene er potensielle mål for annonsører, og det kan betales blogging gigs som kommer opp snart et resultat av annonsering.
  7. Du kan også skrive om aktuelle tema av stor interesse for mange lesere og fortsette å blogge om det. Når du er ansett som en ekspert på dette emnet, kan du bli invitert til å skrive på heltid for et nettsted, for et selskap eller for et produkt eller bli invitert til å være en av de betalte bloggere i en blogg nettverk.

Får betalt for dine blogger kan ikke skje over natten

Hvordan finne betalt blogging gigs. Noen selskaper er nå ansette bloggere til å skrive om deres bedrift og produkter, og du får betalt handsomely for det.
Hvordan finne betalt blogging gigs. Noen selskaper er nå ansette bloggere til å skrive om deres bedrift og produkter, og du får betalt handsomely for det.

Få betalt for dine blogger ikke kan skje over natten. Det tar utholdenhet og konsekvente forsøk på å bli anerkjent som konkurransen er bred og tung. Hold deg til temaer som du kjenner og elsker (eller hater) og skrive om det med følelser og lidenskap. Fortsett pitching dine ideer til andre nettsteder og blogg nettverk, og du vil definitivt finne en betalt spillejobb veldig snart.