O2e

Hvordan finne bloggmaler

Så du har bloggen din

Så du har bloggen din, og nå er du klar til å tilpasse utseendet til dine personlige smak. Noen av alternativene for å lage det blikket inkluderer koding din egen layout, med tutorials med base koding, eller finne en pre-laget mal. Det siste alternativet er en svært populær måte å lage din personlige stil, fordi det rett og slett krever å kopiere og lime inn kodene skaperen gir deg inn i dine egne overstyring / koder boksen. Det finnes mange steder der skaperne samles for å dele med deg sin favoritt tidsfordriv, som skjer for å være å hjelpe deg med å gjøre bloggen vakkert. Det er hovedsakelig to steder du kan finne disse malene.

  1. Søk på internett:

    Gjøre et online søk etter "bloggmaler" eller "Journal oppsett" vil gi deg mange resultater. Noen nettsteder du ser vil belaste deg penger. Det er ikke nødvendig at du betaler penger for å få et oppsett skjønt, fordi det er mange gratis maler tilgjengelig.

  2. Søke på blogging nettsted:

    Dette er den mest populære formen for å tilpasse layout. De fleste blogging nettsteder har fagmiljøer innen sitt område. Dette gjør at grupper av mennesker å samle for lignende interesser. Søke etter "gratis layouts" eller "pre-laget oppsett" for å finne samfunn der beslutningstakere tilbyr sine maler til deg. Med de fleste online tidsskriftet nettsteder, er det mot vilkårene for bruk for å be noen om å betale for en layout. Du vil sannsynligvis bli bedt om å gi maker eller deres samfunn kreditt sted på dagboken din. Du må også laste opp bildene i oppsettet til ditt eget bilde fiendtlig område i de fleste tilfeller. Ikke alle beslutningstakere krever at du gjør det, men de fleste gjør.

Hvordan finne bloggmaler. Søke på blogging nettsted.
Hvordan finne bloggmaler. Søke på blogging nettsted.

Mange layout maler som fungerer på en blogging nettsted vil jobbe på en annen også. Hvis du planlegger å bruke en layout på et annet nettsted, bør du be maker for tillatelse og sørge for at det vil fungere på den andre siden. Lykke finne malen!