O2e

Hvordan finne broderdesign online

Hvis du er gal over kunsten broderi

Hvis du er gal over kunsten broderi, da er du sannsynligvis planlegger din neste broderi etableringen akkurat nå. Enten du gjør det for en hobby eller for virksomheten, vite hvor du finner gode broderdesign er en måte å produsere store kunstverk. Kanskje du allerede har konsultert så mange bøker i biblioteket eller i ulike bokhandlere for tilpassede broderi design. Eller verre, kanskje du har mønstret ditt arbeid fra korssting design. Men i dag, det er en enklere og mer praktisk måte å få broderi sy design-Internett.

Hvordan finne broderdesign online. Hvis du er gal over kunsten broderi.
Hvordan finne broderdesign online. Hvis du er gal over kunsten broderi.

Ulike nettsteder er et utstillingsvindu mye av design for ditt broderi sy prosjekter. Sin liste er så stort at du kan ha en hard tid på å velge hvilken du vil få. De har en komplett liste av design som spenner fra blomster til Disney-figurer til de mest kompliserte kunstverk design. Internett er en god kilde til design fordi de fleste nettstedene tilbyr design for gratis. Men noen nettsteder krever en medlemsavgift eller innkjøp avgift for noen unike design i biblioteket.

Noen nettsteder som har et utstillingsvindu for ulike broderi design er:

  • Embroiderydesigns.com . De gir et svært bredt katalog av design, inkludert gratis. For brukervennlighet, de har en søkefunksjon som lar deg skrive inn et søkeord for enkelt å finne relaterte resultater. For eksempel kan du skrive Disney hvis du ønsker å se sine design relatert til Disney.
  • Advancedembroiderydesigns.com . Nettstedet selger maskin broderi design.
  • Designsbysick.com . Deres katalog har mer enn 15.000 design. De tilbyr også ulike typer broderi programvare tilgjengelig for nedlasting, men kun for sine medlemmer som trenger å betale for et abonnement rate.

Det er mange andre nettsteder som tilbyr spennende motiver

Det er mange andre nettsteder som tilbyr spennende motiver. Bortsett fra nettsteder som tilbyr broderi sy design.
Det er mange andre nettsteder som tilbyr spennende motiver. Bortsett fra nettsteder som tilbyr broderi sy design.

Det er mange andre nettsteder som tilbyr spennende motiver. Du må bare grave rundt med Internett-søk barer. Hvis du er ute etter korssting design, noen nettsteder tilbyr disse sammen med de vanlige broderi design, også.

Bortsett fra nettsteder som tilbyr broderi sy design

Bortsett fra nettsteder som tilbyr broderi sy design, er det også mange av dem catering til broderi digitalisering programvare. Dette er mest spesielt nyttig for de som bruker maskin systemer for broderi. Det er noen programmer du kan laste ned gratis. Disse nedlastingene kan hjelpe deg å lage egendefinerte broderi design for deg selv. Du kan redigere eksisterende design i form av bredde, lengde og tykkelse på tråden gjennom disse programmene. Selv digitalisering programvare for å gjøre et bilde sting er tilgjengelig slik at du kan ha ditt eget bilde brodert av maskinen. Du er selv lov til å tilpasse brev og legge disse til andre motiver.

Er du fortsatt ha et dilemma om hva neste broderi design vil være? Å vite at du har gode alternativer til manuelt arbeide med kreative sinn er en stor lettelse. Dessuten vil online designstudio bibliotek og broderi programvare hjelpe deg å få det beste broderi design du har vært forestille. Så starter online søk nå og velge utformingen av ditt valg. Gjør det starten på et annet broderi prosjekt. Enten du brodere en skjorte, hanky, teppe, teppe, eller logo, er Internett den ultimate kilden for store broderdesign.