O2e

Hvordan finne Crystal Report hjelpefora

Crystal Reports er et program som brukes av bedrifter og selskaper for å lage rapporter og dokumenter. Dette er et svært nyttig verktøy, spesielt for deling rapporter til kollegene. De kan lett se rapportene som du sender dem om deres datamaskin har også Crystal Reports programmet installert. Noen mennesker kan ha vanskelig for å forstå hvordan dette programmet fungerer. Det er fora og veiledninger som kan leses på nettet.

Hvordan finne Crystal Report hjelpefora.
Hvordan finne Crystal Report hjelpefora.

Her er noen av nettstedene som har hjelp fora for Crystal Reports-programmet:

  1. codeguru.com - Denne nettsiden er veldig nyttig for programmerere. Det er et forum dedikert utelukkende til Crystal Reports-programvaren. I forumet, kan andre personer som bruker programmet legge inn spørsmål eller svare på spørsmål fra andre brukere. Dette er et bra sted å begynne å lære om noen av de grunnleggende om bruk av Crystal Reports programmet.
  2. crystalreportsbook.com - Denne nettsiden er dedikert til Crystal Reports. Du kan legge inn ulike spørsmål om Crystal Reports-programvaren, for eksempel Crystal Enterprise, Crystal Eksport og Crystal Runtime. Spørsmålene her er adskilt i forskjellige kategorier. Noen av disse kategoriene omfatter tekniske spørsmål, tips og triks, skrive kode, data tilkoblingsmuligheter og mer. Denne nettsiden er veldig nyttig som det er utelukkende dedikert til Crystal Reports motsetning til andre nettsteder som bare har en del dedikert til programmet.
  3. tek-tips.com - Det er en rekke tips som du kan få her fra dette nettstedet. Du kan stille spørsmål om Crystal parametre og Crystal Dynamics eller hvordan du kan spare på en server. Hvis du vet svarene på noen av de andre brukeres spørsmål, kan du også tilby din hjelp og besvare dem.
  4. social.msdn.microsoft.com - Dette forumet er for Crystal Reports for Visual Studio. Det er flere temaer og spørsmål som er omtalt i dette forumet. Du kan spørre om råd fra andre brukere av programmet og få noen tips og triks fra andre.
  5. community.spiceworks.com - Dette fellesskapet har et forum dedikert til brukere av Crystal Reports. Det er spørsmål postet av andre brukere og andre brukere som har svarene på spørsmålene legge inn sine svar der. For å gå til Crystal Reports forumet, gå til "Community", velg "Grupper", velg "Databaser", velg "Crystal Reports" og til slutt velger du "Forum".

Dette er noen av de fora som kan hjelpe deg å forstå hvordan du bruker Crystal Reports bedre. Hvis du ikke kan se på dine spørsmål i ett av forumene, kan du be ditt eget spørsmål. I noen fora, kan det hende du må registrere deg før du kan poste noe på forumet. Å registrere seg er gratis og tar bare noen få sekunder. Når du har lagt dine spørsmål, gi det litt tid. Etter noen dager, sjekk spørsmålet ditt for å se om noen har svart. Du vil vanligvis bli varslet via e-post når noen svarer på dine spørsmål på forumet. Dette er noen av de måtene som du kan maksimere din bruk av Crystal Reports programmet. Du kan også søke etter tutorials for nye brukere online.