O2e

Hvordan finne de beste filtrene for MS utveksling spam

Microsoft Exchange server er en programvare som gjør det mulig å sende meldinger til hverandre og også samarbeide om ulike prosjekter gjennom programmet. Noen av funksjonene i Microsoft Exchange server er kalenderen, kontaktene og e-post. Dette programmet har også støtte for mobiltelefoner.

E-postkonto for Microsoft Exchange-programmet kan ha spam e-post

Hvordan finne de beste filtrene for MS utveksling spam. Post marshal spamfilter.
Hvordan finne de beste filtrene for MS utveksling spam. Post marshal spamfilter.

E-postkonto for Microsoft Exchange-programmet kan ha spam e-post. Det er forskjellige programmer som brukes for å filtrere ut spam e-post som sendes i Microsoft Exchange e-postkonto. Disse programmene hindrer spam fra å komme inn på kontoen din, slik at du ikke trenger å bekymre deg for manuelt å slette dem fra kontoen din.

Dette er noen av de beste filteret programmer som du kan bruke for å filtrere ut spam e-post:

  1. Spam-leser - Spam Reader er en programvare som brukes til å filtrere ut spam. Dette programmet kan brukes til Outlook og Microsoft Exchange. Noen av funksjonene i Spam Reader inkludere støtte på ulike typer postkasser, spamfilter som bruker bayesiansk algoritme og egentrening. The self-trening funksjonen forbedrer screening evne programvaren ved å vurdere din postkasse. Du kan laste ned en 30-dagers gratis prøveversjon av dette programmet fra enkelte elektroniske kilder.
  2. Spam fighter - Spam Fighter er et program som fjerner spam e-post og også virus fra innboksen din. Denne anti-spam filter program er kompatibelt med Microsoft Exchange Server 2000, 2003 og 2007. Dette programmet er enkelt å installere og krever ikke vedlikehold. Du kan laste ned en gratis prøveversjon av programmet som du kan bruke i 30 dager og deretter bestemme om du ønsker å kjøpe hele produktet.
  3. Post marshal spamfilter - Mail Marshall Spam Filter er kompatibel for Microsoft Exchange Server 2000, 2003 og 2007. Dette programmet er egnet for bedrifter som har en stor database. Du kan bruke enklere spamfilter programmer for personlig bruk. Du kan sjekke nettstedet til produsenten av Mail Marshal Spam Filter for å få mer informasjon om produktet.
  4. Web & postsikkerhet GFI post essensielle - Dette er en prisvinnende program som du kan bruke til å filtrere ut spam e-post fra Microsoft Exchange. Programmet bruker to anti-spam-filtre for å kunne gi den beste sikkerhet for postkassen din. Noen av funksjonene i dette programmet inkluderer automatisk nedlasting av oppdateringer til spam database, e-post analyse og søkeord kontroll og Bayesianske og IP-filtrering. En gratis versjon av programmet kan lastes ned. Denne programvaren er tilgjengelig på tysk, spansk, italiensk, russisk og engelsk.
  5. F-secure spam kontroll - F-Secure Spam Control er en effektiv spamfiltrering program som du kan bruke for Microsoft Exchange e-postkontoer. Du kan laste ned en prøveversjon av programmet, slik at du kan teste programmet først før du betaler for tjenesten. Noen av funksjonene inkluderer avansert innholdsanalyse, automatiske oppdateringer og enkel installasjon og konfigurasjon.

Dette er noen av de beste filtrene som du kan bruke for å beskytte din Microsoft Exchange-innboksen fra å motta spam e-post som kan forårsake virus å gå inn datamaskinen. Du kan sammenligne de forskjellige funksjonene i de ulike anti-spam-programmer, slik at du vil vite det beste programmet for deg å bruke.