O2e

Hvordan finne den beste filmen redigering programvare

I den mangefasetterte verden av videoredigering

I den mangefasetterte verden av videoredigering, kan du enkelt snuble inn programvare som gjør en bra jobb hvis du er i en hast for å få ting gjort. Det er fint hvis du bare opp å tilfredsstille deg selv, men hva om du er betjene kunder som krever det beste for hva de betaler deg å oppnå. Nå er det gni. Noen ganger kan du ikke få i pose og sekk. Når du er tvunget til å se etter de beste filmredigering programvare som du kan bruke til å oppnå kinokvalitet redigering, valgene er vidåpne.

Her er hvordan du finner den beste filmen redigering programvare.

Hvordan finne den beste filmen redigering programvare. Cyberlink strøm direktør 8 de luxe.
Hvordan finne den beste filmen redigering programvare. Cyberlink strøm direktør 8 de luxe.

1. Under 75€ og rangert i henhold til sin popularitet blant Editors.

 • Cyberlink strøm direktør 8 de luxe. Enkel å bruke og allsidig, kan denne programvaren du å laste opp direkte til You Tube eller Facebook, og er kompatibel for bruk på iPhone og Xbox for å nevne bare noen av funksjonene.
 • Cyberlink strøm direktør ultra. Alle de kombinerte funksjonene til De Luxe pluss muligheten til å brenne Blu-ray-plater.
 • Corel VideoStudio x3. Dette er den forbedret og utvidet versjon av den grunnleggende Corel Video Studio. Grensesnittet, funksjoner og forbedringer gjør redigering raskere og smidigere.
 • Adobe Premiere Elements 8. Denne programvaren fortsatt å være uten sidestykke når det kommer til produksjon evner. Denne redigering programvare kommer med sin egen arrangør som koder innhold i henhold til skudd listen, sted, dato og klokkeslett. Du kan også se filmen-in-progress uten å forlate arrangør vinduet. Denne programvaren innebærer en læringsprosess så sine produsenter gjorde at tutorials og støtteteam er på hånden for å hjelpe brukeren.
 • Magix Movie Edit Pro 2010. Favorisert for sine elegante effekter, myke overganger og sømløs fotoredigering, er denne programvaren en oppgradering av 09-versjonen som er både DVD og Blu-ray kompatibel. Denne programvaren lar deg også redigere video i grupper alt på en gang og lar deg lagre opptil 99 spor for din filmmusikk.
 • Pinnacle studio 12 pluss. Installasjonen er ikke et problem for denne programvaren. Men må du ta sin 2-timers tutorial for å lære kompleksiteten. Til tross for dette, er denne programvaren en stor hit på grunn av dens funksjoner som SmartAudio og måling.

2. Topp 5 Gratis programvare for filmredigering gjennom tidene.

I den mangefasetterte verden av videoredigering. Cyberlink strøm direktør ultra.
I den mangefasetterte verden av videoredigering. Cyberlink strøm direktør ultra.

 • Microsoft movie maker. Denne programvaren leveres ferdig installert i mer moderne datamaskiner som kjører Windows XP. Du bør ikke ha problemer med grunnleggende redigering behov mens oppgraderinger er gjort tilgjengelig når som helst gjennom Microsofts nettsted.
 • Apple iMovie. Hvis du er Mac-bruker, er det programvare for å møte dine redigering behov. Men må du kjøpe en Mac for å kunne laste ned dette fra nettstedet.
 • Avid freedv. Denne programvaren fungerer godt med både Windows og Mac operativsystemer. Ganske komplisert å lære, men verdt tiden å lære hvordan det fungerer.
 • Voks. Dette er så allsidig at den kan gjøre grunnleggende og svært komplekse redigering jobber. Hvis du er en nybegynner eller en profesjonell, er dette en for deg.
 • Zwei-Stein. Denne programvaren lar deg redigere hundrevis av video, stillbilder og lydklipp samt et bredt utvalg av spesielle effekter, men du kan finne brukergrensesnittet til å være ganske skremmende. Likevel, det er verdt å sjekke ut for sin full pakke med funksjoner.

For videoredigering programvare som er under hundre dollar eller noe som er gratis for bruk, bestemmer du hva som passer kravene dine redigering prosjektet. Det neste trinnet er ditt å ta.