O2e

Hvordan finne den beste skjermen filter

Screen filtre for dataskjermer kan bidra til å kutte visuell tretthet og belastningen på øynene ved å gjøre bildene skarpere og friskere og klarere. Det eliminerer også nesten skjermen utslipp. Den bruker anti-refleksjon belegg, og det også korrigerer tetthet farge for å kontrollere bildet som vises. For en dataskjerm, er det best å bruke en LCD filter siden dataskjermer dag vanligvis har LCD-skjermer.

Filtrering er en fysisk eller mekanisk operasjon

Filtrering er en fysisk eller mekanisk operasjon, som brukes til å skille faste stoffer fra væsker ved interjecting et medium som er bare farbar med fluider. Filtrering forekommer i ulike former og bruker ulike typer filtre. En mesh filter brukes for fordamping, absorpsjon og filtrering av kjemikalier, petroleum, maskiner og medisin. Klut filter, utviklet for bruk i Bangladesh, er en enkel og hensiktsmessig metode for å redusere teknologi patogen telling som forårsaker forurensning av vann. En annen type er silen filter, som er kjent som en sil, er et grovt filter. Det filtrerer alt som er synlig for øyet. En skjerm filter er også en form for filter, som benytter en fleksibel eller fast skjerm som skiller sand og andre fine elementer ut av vannet. Det har ikke kapasitet til å filtrere store mengder forurensninger som media filtre kan.

Å kjøpe de beste LCD-skjermen filter tilgjengelig, kan disse retningslinjene følges:

Hvordan finne den beste skjermen filter. Mål skjermstørrelsen diagonalt.
Hvordan finne den beste skjermen filter. Mål skjermstørrelsen diagonalt.

  1. Mål skjermstørrelsen diagonalt. Finn et produkt som er egnet for størrelsen på skjermen. Hvis det er mellom to størrelser, velg den større størrelse for skjermen.
  2. Skjermen filteret må være ergonomisk. Det må gi lindring fra hodepine, ryggsmerter, tørre eller irriterte øyne og anstrengende.
  3. Skjermfilteret må ha privatliv. Det er tider når informasjonen vises på skjermen må forbli privat. Når den vises i en viss vinkel, må skjermen skjermfilteret projisere enten et uskarpt eller et mørkt blankt bilde.
  4. Skjermfilteret må ha stråling eller statisk beskyttelse. Det bør bøye elektriske stråling fra datamaskinen bruker. Belegget gir et skjold for å redusere ELF (ekstra lav frekvens) og VLF (veldig lav frekvens) elektriske felt. Det tilbyr også beskyttelse mot statisk elektrisitet, minimerer støv bygge opp, som reduserer bruken av en sikteduk og reduserer potensialet for å miste data på grunn av statisk ladning.
  5. Når du har valgt den beste skjermen filter, se deg rundt etter den beste prisen. Kontroller begge sluttbrukerprisene i butikker og på nettet etter den beste avtalen.

Skjermfilteret kan gjøre dataskjermen klumpete

Skjermfilteret kan gjøre dataskjermen klumpete, men å ha en skjerm filter reduserer sjansene for å ha øyeproblemer. Det stopper gjenskinn og eliminerer flimmer på skjermen, noe som gjør bildene klarere, skarpere og stabil. Den kutter reflekser og utslipp, som er antatt å være skadelig. Det har også satt en stopper for rengjøring av dataskjermer hver gang på en stund, fordi det har en anti-statisk egenskap. Også, kontrasten av farger og mønstre er mer levende med hjelp av filter. Å gjøre en dataskjerm vises klumpete og tykkere i bytte for alle disse fordelene er helt verdt det.