O2e

Hvordan finne diagrammer for ledninger stereoanlegg

Hvis du tenker på å installere et stereoanlegg til bilen din

Hvis du tenker på å installere et stereoanlegg til bilen din, er en av de problemene som du trenger for å ta opp spørsmålet om kabling. Ledninger i seg selv er ikke vanskelig når du vet det grunnleggende om et stereoanlegg og hvordan ledningene er koblet til. Diagrammene, men er avgjørende for å installere stereoanlegg i bilene, fordi biler har komplekse konstruksjoner, og er ikke laget for å være underholdning suiter i første omgang. Finne diagrammene imidlertid er mulig gjennom disse trinnene.

Hvordan finne diagrammer for ledninger stereoanlegg. Bull dog sikkerhetsområdet.
Hvordan finne diagrammer for ledninger stereoanlegg. Bull dog sikkerhetsområdet.

  1. Bull dog sikkerhetsområdet . Kanskje den enkleste måten å finne diagrammer for ledninger stereoanlegg er gjennom Bull Dog Security nettstedet. Her blir en rekke bilstereo ledninger systemdiagrammer plassert. Nettstedet sammenstiller koblingsskjemaer fra Honda til Ford, Eagle, Dodge, Chrysler, Cadillac, Lexus, Kia, Mercedes, og alt annet i mellom. Ved å skrive inn på nettstedet, vil du bli gitt en liste over bilprodusentene å velge mellom. Klikk på knappen, og du vil bli bedt om å velge merke og modell av din bil fra en rullegardinlisten i området. Trykk på 'Go There! knappen og området vil automatisk gi deg et diagram over ledninger, farger og steder. Dette vil veilede deg gjennom installasjonen av ledningsnett for bilens stereoanlegg. Nettstedet gir også notater som hvor spesielle deler av et kjøretøy er funnet, for å gjøre installasjonen installasjonen så enkel og nøyaktig som mulig.
  2. Bilprodusent. Bortsett fra Bull Dog Security nettstedet, kan du også sjekke din egen bil produsenten eller auto butikken der du kjøpte bilen. I de fleste tilfeller vil teknikere og mekanikere i butikken tillate deg å ta kopier av deres bil manualer. Bilen manualer i auto butikker er omfattende og kan brukes ikke bare for grunnleggende problemer med bilen skyting, men også for bil oppussing, og store oppgraderinger for eksempel legge et komplekst stereoanlegg.
  3. Manuell. I dag, er nok av bilprodusentene anerkjenne det faktum at mange mennesker ønsker å installere bilstereo systemer i sine egne biler, eller oppgradere eksisterende stereoanlegg. På grunn av dette, har flere og flere bilprodusenter forbedret manualer som gir koblingsskjemaer for stereoanlegg i tillegg.
  4. Produsent nettstedet. Selv om manuell ikke har en kopi av koblingsskjema for bilens stereoanlegg, kan du sjekke produsentens nettsted for kopier av oppdaterte koblingsskjemaer. Du kan bruke søkelinjen som vanligvis installeres i nærheten overskriften for nettstedet, og hvis det ikke er noen diagrammer tilgjengelig, kan du sjekke med kundeservice representanter. Massevis av steder har live chat tjenester som vil tillate deg å snakke med en kundebehandler i sanntid via Internett. Eller du kan ringe kundeservice representant hot line.

Før du kan begynne å installere bilens stereoanlegg, trenger du et diagram som vil lede deg gjennom ledningene prosessen. Gjennom disse trinnene, finne diagrammet er enkelt.