O2e

Hvordan finne en billig compact flash kortleser

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner, digitale kameraer, videokameraer, noen minnepinner, VCD / DVD-spillere, digitale fotorammer og mange flere enheter i dag bruker minnekort og USB-kabler. Magnetiske lagringsenheter har blitt faset ut på grunn av så mange ulemper. En ulempe er dens sårbarhet for magnetiske felt. Når et magnetisk lagringsenhet kommer innenfor omkretsen av magnetfeltet, er det en mulighet for at data kan bli ødelagt. Selv om digitale gadgets i dag er mer pålitelige i datasikkerhet, handle klokt. Har du noen gang tenkt at du kobler de USB-kabler direkte til enheten vil bære sine havner ut?

For å unngå slitasje av USB-porter (kommunikasjonsporter) av den digitale enheten, er det best å bruke minnekortet. Lagre alle dine data på minnekortet, skru av enheten for sikkerhet (noen trenger ikke å), ta ut kortet og bruke minnekortlesere. Minnekortlesere, selvfølgelig, vil fortsatt lider av slitasje gradvis. Forskjellen er, kortlesere koster mye mindre enn din dyrebare videokamera.

Hvordan finne en billig compact flash kortleser. Mobiltelefoner.
Hvordan finne en billig compact flash kortleser. Mobiltelefoner.

Mall har alt, og de har Compact Flash-kort lesere. Men disse er svært kostbart og kan definitivt gjøre et hull i budsjettet. Men mall er ikke det eneste stedet som selger kortlesere.

Hvis du er tålmodig nok

Hvis du er tålmodig nok, kan du shoppe rundt ulike kjøpesentre for en billig compact flash kortleser. Det er slitsomt og tidkrevende, men hvem har klaget? Så lenge du er i stand til å spare noen dollar, som er det som teller. Du kan også sjekke på nettet for billige. EBay har en Mini USB 2.0 CF Compact Flash minnekortleser for bare fem dollar. Dessverre har bud allerede avsluttet. Ikke bekymre deg om. EBay har fortsatt andre modeller av CF kortlesere for nesten samme pris.

Nettstedet Sourcinggate.com tilbyr en alt-i-ett USB-minne Flash Card Reader skribent for en rabattert pris på åtte dollar ned fra ni dollar. Dette støtter Micro SD, SD / MMC, MSP MS, M2 og CF-kort.

Hvis du er tålmodig nok.
Hvis du er tålmodig nok.

Amazon.com har en PQI USB 2.0 CF kortleser for bare fem dollar. Bizrate.com huser en rekke modeller av CF kortlesere og xD Picture Card reader, som strekker seg fra fem dollar til sekstifem dollar. Ubid.com har mini CF kortleser for så lite som syv dollar. De på kjøpesenter ber om tolv dollar opp, når du kan kjøpe dem for bare fem dollar hver. Faktisk er noen som auksjoneres, og starter med den laveste prisen på to cent og nitti øre.

Med disse tipsene vil du finne flash kortleser du trenger i. .. en flash!