O2e

Hvordan finne en følbar touch - tastaturet

Tastaturet er trolig den mest oversett perifer i arbeidsområdet

Tastaturet er trolig den mest oversett perifer i arbeidsområdet. Faktisk er det så oversett at du bokstavelig talt knapt blikk på det mens du arbeider. Nå trenger ikke slå deg opp over det. Dette betyr ganske enkelt at du kjenner landskapet ganske flytende at du knapt trenger å se ned mens du skriver. Nå hva gjør du blikk ned på det og betale oppmerksomhet er når det slutter å være spenstig nok når du skriver på den. Hvor ble det type-forfatter følelsen gå? Du har sikkert slitt tastene nede så det betyr at du må finne en ny datamaskin tastatur for å erstatte den med - en ny taktile preg tastaturet hvis du vil.

Hvordan finne en følbar touch - tastaturet. Finne det på internett.
Hvordan finne en følbar touch - tastaturet. Finne det på internett.

Her er hvordan du finner den:

  1. Finne det på internett. Bruk din favoritt søkemotor for å finne gode internettsider som gjennomgår og anbefaler taktil berøring tastaturer. Skriv inn nødvendig informasjon ned fordi dette vil være nyttig for søket ditt.
  2. Bruk ditt nettverk plass til å la ordet ut. Bruk Facebook eller Twitter for å spørre ditt nettverk av venner og bekjente for å få hjelp til å finne en taktil berøring tastaturet. Sjansene er du vil få mer enn noen få nyttige tips og forslag til svar.
  3. Søke etter den i datamaskiner og elektroniske butikker. Nå stikke innom datamaskiner og elektroniske butikker som du hyppig og start snusing, spør, kontroll, rørende, testing, og sammenligne priser. Del av øvelsen er å finne den rette tastatur som gjør fingrene flyr av tastene når du skriver. Ikke glem at det må være spenstig og crunchy å ta på.
  4. Observere mens du skriver. Gjør det vondt hånden din? Føler du en liten klype når du skriver? Mens det er viktig at du får det du vil ha ut av tastaturet, estetikk inkludert, du må aldri glemme å få noe som beskytter hånden fra CTS og RSI: Carpal Tunnel Syndrome og belastningsskader. Ergo, må taktile preg tastaturet være ergonomisk ideelt for bruk.
  5. Innskrenke dine valg. Du må være i stand til å ta plukke mellom to valg avhengig design og pris. Aldri nøle med å stille spørsmål knyttet til ytelse og selvfølgelig garantien. Selv om du får dette elementet på salg, har du rett til å stille spørsmål til du er komfortabel nok til å gjøre et kjøp.
  6. Dra nytte av pricewatch.com å sikre at du får den ideelle prisen for tastaturet. Bortsett fra å sammenligne priser, kan du gjøre dobbelt sikker på at du bruker pengene dine effektivt ved å gå på dette nettstedet. Dette nettstedet er en stor samling av alle ting computer-relaterte gjør det stedet å gå i forhold til målet ditt.
  7. Legg inn bestillingen.
  8. Betale kontant eller bruke kredittkortet ditt.
  9. Vente på din bestilling å komme frem til dørstokken.

Når du har din nye taktile preg tastaturet

Når du har din nye taktile preg tastaturet, les bruksanvisningen nøye før montering. Ditto, slår maskinen av og koble den fra stikkontakten, slik at du kan feste tastaturet trygt. Nå er du klar til å føle tastaturet alle elastiske og crunchy på tuppen av fingrene. Lykkelig skrive og se disse skrivefeil!