O2e

Hvordan finne en gammel venn på nettet

Internett bør virkelig bli betraktet som en av de største prestasjonene at mennesket har gjort. Det har bokstavelig talt knyttet hver person sammen danner en gigantisk globalt samfunn og har gjort informasjon, uavhengig av kultur, lett tilgjengelig for alle. Dette er grunnen til at det er virkelig det beste alternativet for alle som leter etter en bestemt person. Ja, er de dagene med å søke i telefonboken etter en bestemt person død. I disse dager, kan alt gjøres digitalt inkludert søker etter en gammel venn. Her er noen av måtene å gjøre det på nettet.

Hvordan finne en gammel venn på nettet. Søk online hvite sider.
Hvordan finne en gammel venn på nettet. Søk online hvite sider.

  • Google navnet. Forutsatt at din gamle venn har noen form for tilstedeværelse på Internett ved hjelp av en nettside, nettsamfunn, artikkel, osv. ..., bør Googling navnet på den personen gi deg informasjon om ham du søker etter. Ja, er det virkelig så enkelt. For så lenge Google kan indeksere navnet, vil det være resultater. Det eneste reelle problemet som du kan møte med dette alternativet er at hvis navnet på din venn er ganske vanlig, kan du bli møtt med tusenvis av linker for å undersøke for å sikre at du får den informasjonen av den rette personen du leter etter. Derfor, hvis navnet på din venn er John Smith, vil da bare Googling navnet ikke være nyttig siden det er sannsynligvis tusenvis eller millioner av mennesker som bruker det navnet.
  • Søk facebook. Facebook skryte av nær en milliard aktive brukere, og regnes for å være den andre mest besøkte nettstedet i verden (ved siden av Google). Du kan faktisk gjøre en rask folk søker på dette nettstedet for å finne en person siden det er svært sannsynlig at han vil ha en profil oppe og går enten å få kontakt med gamle kamerater eller å bare spille Farmville eller Mafia Wars. Nå er den eneste måten for deg å gjennomføre en grundig søk av Facebook-databasen ved å lage din egen Facebook-konto og profil. Ikke bekymre deg, det er gratis og lett. Når du har en konto oppe og går, skriver du inn navnet på søkelinjen og trykk enter. Det vil være et endelig antall mennesker resultater tilgjengelig som du kan undersøke. De fleste profiler vil ha et profilbilde for å gjøre det enklere for deg å oppdage den faktiske personen. Hvis Facebook søk ​​garn du ingenting, så kan du vurdere å prøve andre nettsamfunn som MySpace, Friendster, Bebo og Twitter også. Prosessen er ganske mye det samme uansett.
  • Søk online hvite sider. Det er mange online folk kataloger rundt som du kan bruke som er typisk de digitale versjoner av vintage og klassiske hvite sider telefonboken. Imidlertid er forskjellen i utgangspunktet databasen av disse elektroniske kataloger er ganske omfattende overgå internasjonale grenser og slikt. Bare gå whitepages.com , anywho.com , realpageslive.com , og peoplespot.com og gjennomføre et søk på navn, by og stat. Hvis du søker etter en venn i et bestemt land, så er det regionale elektroniske kataloger tilgjengelig, og kan bli funnet ved å søke etter den ved hjelp av Google.


Disse tre alternativene alene burde gi deg informasjon om personen du leter etter. Ja, på jakt etter en gammel venn er definitivt mye enklere enn ca 20 år siden, ikke sant?