O2e

Hvordan finne en ny leilighet på Craigslist

Craigslist nettsted tillater hvem som helst å legge ut og søke for rubrikkannonser gratis fra hvilket som helst sted i verden. Craigslist boliger delen har for utleie og for salg annonser postet av grunneiere og utleiere som er søkbare etter plassering.

Før du gjør din Craigslist søk

Før du gjør din Craigslist søk, liste ned fasiliteter og bekvemmeligheter du ønsker i leiligheten du har tenkt å leie eller kjøpe. Inkluderer leie prisklasse, regler om kjæledyr, antall soverom, etc. Gi din liste inn must haves eller valgfrie fasiliteter du kan unnvære. Bruk listen som en guide for shortlist din.

Du har to måter å se etter en ny leilighet på Craigslist:

Du kan benytte deg av den felles metodisk søk.

1

En. Logg deg på craigslist.org nettstedet.
en. Velg landet du befinner deg i.
b. Klikk på din by og stat.
c.. Velg bestemt sted eller område nærmeste ønsket sted.

2. Under "bolig" kategorien, surfe gjennom underkategorier:

  • leil / bolig
  • bolig swap
  • bolig ønsket
  • kontor / kommersielle
  • parkering / lagring
  • fast eiendom for salg
  • rom / delt
  • fremleie / midlertidige
  • ferieleieinntekter

3. Bla gjennom Craiglist oppføringer for leid og / eller for brukte boliger. Nyeste innleggene vises først og de eldre annonser følge. Tittelen på hvert innlegg er understreket, etterfulgt i parentes av eiendommens bestemt sted.

Hvordan finne en ny leilighet på Craigslist. Før du gjør din Craigslist søk.
Hvordan finne en ny leilighet på Craigslist. Før du gjør din Craigslist søk.

4. Klikk på tittelen til innlegget for å se hele annonsen. Annonsen vil inneholde konkrete beskrivelser med en e-postadresse hvor du skal sende et svar til annonsøren.

5. Lag en kort liste fra søket ved hjelp av listen du forberedt som en veiledning. Ta note av de ekstra funksjonene av eiendommen som ikke er i listen, inkludert bildene lagt. Du kan kopiere og lime inn detaljene for hver annonse for ytterligere å vurdere alternativene.

6. Videre prioritere listen over leiligheter til kassen.

7. Svar på e-annonser i prioritet kommer først, for å planlegge en eiendom besøke og melde din interesse.

Du kan abonnere på søk-basert RSS feeds for å se nye leiligheten oppføringer som annonsene er lagt til. Med denne metoden, vil du motta en e-post når Craigslist nettstedet mottar en leilighet eller eiendom innlegg som inneholder spesifikke søkeord elementene du registrert.

Hvordan finne en ny leilighet på Craigslist.
Hvordan finne en ny leilighet på Craigslist.

En. Logge på craigslist.org til du kommer til det bestemte området eller område nærmeste ønsket sted.

2. Klikk på "bolig" kategori og fyll ut spesifikke søkeord du vil søke som: leilighet, antall soverom, leie, nabolaget, samfunnet og andre spesifikke elementer for å begrense søket.

3. Velg fra online rullegardinmenyen "apt / bolig til leie" og sjekk din preferanse som "har image".

4. Gå til siden bunnen og klikk på den gule "RSS" knappen. Ved å klikke på "RSS" knappen vil tillate deg å legge Craigslist til din RSS-leser.

Hvis du ikke har en leser, kan du bruke Google Reader eller prøve Bloglines. Hvis du har en iPhone eller Blackberry, kan du enkelt laste ned et program for leseren din.

5. Hvis du ønsker å ha en større sjanse for å finne en leilighet, abonnere på mer feeds.

Gjør det til en rutine å regelmessig sjekke på innlegg flere ganger på en dag mens du er på et søk for å bli varslet om nye alternativer.