O2e

Hvordan finne en nyhetsgruppe på webtv

WebTV er økende i popularitet

WebTV er økende i popularitet, på grunn av sin evne til å gi Internett-tilgang i form av et TV-apparat. Uten behov for en PC eller en bærbar PC, kan du koble deg til Internett bare med en TV. Noen av funksjonene i WebTV er de mange chatterom og nyhetsgrupper på nettstedet på bare om et emne. Her er hvordan du kan finne en nyhetsgruppe hjelp WebTV.

Installer

Installer. Først av alt, må du ha en WebTV installert i ditt hjem. I motsetning til den vanlige TV-apparatet, sette opp en WebTV hjemme er litt vanskeligere. Med en vanlig TV-apparat, trenger du bare å kjøpe TV, koble den til kabel for kabel-TV eller sette antennen. Med en WebTV, bør imidlertid en profesjonell tekniker bli kalt til å installere settet hjemme.

Startskjermen

Hvordan finne en nyhetsgruppe på webtv. Installer.
Hvordan finne en nyhetsgruppe på webtv. Installer.

Startskjermen. Åpne TV-konsollen, og når du allerede er koblet til Internett, kan du gå til startsiden. Hjem-skjermen er der du får tilgang til alle funksjonene på WebTV. En hjemmene skjermen, vil du finne de kanalene som er tilgjengelige i TV-en. Du vil også finne Fellesskapet knapp eller ikon. Klikk på Fellesskapets ikonet, slik at du vil bli dirigert til de ulike samfunnene består av WebTV brukere.

Fellesskapet

Samfunnet. Fordi WebTV er koblet til Internett, kan du faktisk bruker med andre WebTV brukere. Ettersom antallet WebTV brukere utvides, får du flere mennesker som du kan samhandle med. I dag er det allerede hundrevis av grupper i samfunnet som du kan bli medlem. Det er spesifikke typer samfunn for bestemte typer aldersgrupper, emner og lokaler. For eksempel er det samfunn som er dedikert til matlaging, mens det er også lokalsamfunn som er dedikert til hagearbeid.

Diskuter

Diskutere. Fra samfunnet side, velger du hvilken type nyhetsgruppen at du ønsker å delta. Når du har klikket på "Diskuter"-ikonet, vil du være i stand til å gå inn i nyhetsgruppen som du har valgt. En gang i nyhetsgruppen, kan du begynne å chatte med medlemmene, eller lese kommentarer og innlegg som de andre medlemmene har plassert.

Alle grupper

WebTV er økende i popularitet. Startskjermen.
WebTV er økende i popularitet. Startskjermen.

Alle grupper. Hvis du aldri har brukt WebTV før, er det vanlig å finne deg selv i en nyhetsgruppe som du ikke ønsker. Noen ganger vil en WebTV brukeren angi en nyhetsgruppe bare for å oppdage at han er lei av samtalen i nyhetsgruppen, eller at han allerede vet det meste av informasjonen i nyhetsgruppen. Hvis dette er tilfelle, velger du bare "alle grupper"-ikonet på skjermen. Når du trykker på dette ikonet, vil du bli sendt til Fellesskapet side der du kan se alle de tilgjengelige og eksisterende nyhetsgrupper. Begynne å velge nyhetsgrupper som du ønsker, og skriv dem. Du kan også velge å ha nyhetsgrupper ordnet alfabetisk, slik at du kan sortere dem ut lettere.

Husk at det er to typer nyhetsgrupper

Husk at det er to typer nyhetsgrupper - de modererte og Umoderert nyhetsgrupper. En av fordelene med modererte grupper er nettopp at diskusjonene tendens til å være mer fokusert til emnet for hånden. Fordelen med Umoderert nyhetsgrupper, på den annen side, er at du får mer frihet til å uttrykke.