O2e

Hvordan finne en polyfonisk ringetone

Det finnes ulike typer av ringetoner

Det finnes ulike typer av ringetoner. De er monofone tone, polyfone tone og ekte tone. En mono ringetone er en enkel serie av noter spilte en om gangen. Ekte tone på den annen side, er rett og slett et lydopptak. Den vanligste formatet av ekte tone er MP3, AAC og WMA. I dag er det den siste trenden blant alle ringetoner. De er ofte utdrag fra sanger, stemmene og forskjellige lyd lyder. En polyfonisk ringetone består av flere notater spilt på en gang. De første polyfone ringetoner brukt en sekvensert opptak metoden ofte kalt MIDI. Et opptak brikke er spesifisert av hva syntetisk instrument bør spille på et gitt tidspunkt.

Hvordan finne en polyfonisk ringetone. Sjekk ut nettsteder som tilbyr gratis polyfone tone nedlastinger.
Hvordan finne en polyfonisk ringetone. Sjekk ut nettsteder som tilbyr gratis polyfone tone nedlastinger.

Her er de måter på hvordan du finner en polyfon ringetone.

  • Sjekk ut nettsteder som tilbyr gratis polyfone tone nedlastinger. Du kan søke etter din favoritt artist eller sang og laste det ned til telefonen. Du kan laste den ned på din mobiltelefon via USB eller minnekort.
  • Du kan også finne polyfone ringetoner gjennom andre mobiltelefoner. Disse ringetoner kan overføres til mobiltelefonen på ulike måter. Du kan enten overføre det via Bluetooth eller infrarød. Det er den enkleste og rimeligste måten å laste ned polyfone ringetoner. Bare sørg for at både håndsett og den mobiltelefonen du vil motta tonen fra begge enten infrarød eller Bluetooth stand.
  • Du kan kjøpe polyfone ringetoner fra din nettverksleverandør. Forskjellige store mobilnettet tjenesteleverandører som Cingular, Nextel og T-mobile tilbyr promoer om hvordan du kan laste ned ringetoner til en rimelig pris. Dette vil også avhenge av din mobiltelefon håndsett fordi ikke alle telefoner kan spille polyfone ringetoner. Polyfone ringetoner koster mindre enn ekte toner.
  • Du kan også konvertere MP3 filer til polyfone ringetoner. Du kan gjøre dette ved å laste ned en ringetone converter program. Når du har programmet installert, begynne å konvertere dine favorittsanger som polyfone tone for din mobiltelefon.
  • Du kan også bruke WAP-tjenester på mobiltelefonen for å laste ned en ringetone. De fleste mobiltelefoner i dag har en innebygd nettleser. Du trenger bare å erverve WAP-innstillinger på din mobil tjenesteleverandøren. Når det er satt opp, vil du kunne få tilgang til sine WAP-tjenester. Du kan også sende polyfone ringetoner via e-post. Dette er mulig fra noen utvalgte telefoner som har e-post konfigurasjoner eller trådløs tilkobling.

Ringetoner tjene som en måte å identifisere personer som ringer mobiltelefonen. Dette vil gjøre deg i stand til å vite om din samtale er viktig. Uregistrerte nummer kan tildeles en standard ringetone. Å ha forskjellige ringetoner på mobiltelefonen er en flott måte å tilpasse din mobiltelefon livsstil.