O2e

Hvordan finne en SharePoint Services tutorial

Windows SharePoint Services hjelper utviklere håndtere dokumenter

Windows SharePoint Services hjelper utviklere administrere dokumenter, publisere innhold, utvikle nettsider og legge til rette samarbeid som er web basert. På grunn av sin samarbeidende funksjoner, delte dokumenter som kan nås via et bibliotek kan redigeres på nettet. SharePoint tjenester gir verktøy for utviklere som navigasjonsverktøy, delte kalendere, grensesnitt, arbeidsområder forum, og delte kontaktlister.

SharePoint funksjonalitet muliggjør opplasting av innhold og redigeringsprosessen til andre utviklere som er gitt tilgangstillatelser. SharePoint kan bare installeres på Windows-operativsystemer, og er vanligvis tilgjengelig for nedlasting fra Microsoft. For å forstå funksjonene og mulighetene i SharePoint Services kan du besøke disse nettstedene for SharePoint Services Tutorials.

Hvordan finne en sharepoint services tutorial. Windows sharepoint services hjelper utviklere håndtere dokumenter.
Hvordan finne en sharepoint services tutorial. Windows sharepoint services hjelper utviklere håndtere dokumenter.

  1. Microsoft Office Online - Microsoft Office Online nettstedet tilbyr opplæring på SharePoint tjenester til interesserte utbyggere. Leksjonene er lett tilgjengelig og forklart grundig så selv noen uten forkunnskaper kunne forstå. Noen av tutorials presenteres i video form slik at du kan lene deg tilbake, se og følge med. De fleste av tutorials er bidrag fra andre utviklere, og du kan legge inn kommentarer eller be om ytterligere klargjøring om temaet.

    Nedlastinger er tilgjengelig for å sette SharePoint trening filer på skrivebordet ditt. De vil inneholde interaktive opplæringsprogrammer, videoer og automatisert SharePoint arbeidsflyt til å overvåke instrumentbord og godkjenning sykluser.

  2. Computing tjenester University of Arkansas - Denne opplæringen for SharePoint Services fra University of Arkansas er et godt satt sammen tutorial som besvarer vanlige spørsmål om SharePoint Services. Den enkle layouten på websiden gjør det enkelt å følge. Det er bilder av grensesnittet og dashbord som hjelper som visuell referanse, slik at du vet nøyaktig hvor du skal dra og hva du skal konfigurere.
  3. Trainingspot - Denne nettsiden har et rikt bibliotek av videoer på SharePoint Services som du kan se på nettet eller laste ned for et gebyr. Videoopplæring vil gi en oversikt over SharePoint utvikling og de forskjellige funksjonene hvordan å holde prosjekter og team på timeplanen.
  4. Microsoft SharePoint blogger - Dette er en blogg nettsted som webutviklere eller bare noen som bruker SharePoint Services ønsker å dele sin kunnskap om emnet. Vanligvis vil du blir omdirigert til deres blog, kan du lese artikler og se videoer om hvordan du bruker SharePoint Services for din bedrift eller prosjekter med teamet ditt.
  5. sharepointhosting.com - De fleste av dine spørsmål på SharePoint Services, om ikke alle, kan besvares på dette nettstedet. Ved hjelp av en hånd som holder metode med video tutorials du vil få se hvordan hver funksjon er brukt.

De fleste programmer kan være skremmende når du støter på dem for første gang. Det hjelper å forstå dem bedre hvis du kan finne tutorials som kan vise deg hvordan du bruker programmene. Du vil finne nettsteder på nettet som har tutorials på deres hjemmeside som er mest bidratt av andre utviklere.