O2e

Hvordan finne en tapt mobiltelefon

Hvis din mobiltelefon er et vedheng i livet ditt, mister det kan være traumatisk. Det kan også være kostbart, hvis noen andre finner telefonen det er tenkelig at han kan bruke opp dine minutter eller på annen måte samle opp kostnader.

I alle fall hvis du våkner opp lurer på hvor du forlot telefonen kvelden før, eller hvis telefonen er mistet et sted i huset, sannsynligvis med nøklene, ikke bekymre deg. Det finnes måter å finne din tapte mobiltelefon. Bare følg disse enkle trinnene.

  1. Ring telefonnummeret. Hvis telefonen er slått på og ikke satt på lydløs, så alt du trenger å gjøre er å ringe. Når du ringer, det ringer, og hvis det er i huset ditt, bør du være i stand til å høre det. Hvis du tror du har mistet telefonen mens du er ute, fortsatt prøve å ringe det. Det er mulig at noen fant det og vil svare for å fortelle deg hvor du forlot det.
  2. Ring fra datamaskinen. Hvis du ikke har en annen telefon, og deretter ringe eller sende en tekstmelding fra datamaskinen. Noen mobiltelefon tjenesteleverandører har sin egen online tekstmeldinger så sjekk din leverandør først. Eller gå til www.wheresmycellphone.com . Bare skrive inn nummeret ditt, og innen øyeblikk, vil programmet ringe telefonen.
  3. Abonner på en tracking tjeneste eller laster ned mobiltelefon tracker programvare. Registrere deg for en sporing av programvare eller en mobiltelefon sporing service utføres før du mister telefonen. Hvis du regelmessig har forlagt telefonen, bør du vurdere dette som et alternativ. En god programvare alternativet kan bli funnet på www.microtechnologies.net .
  4. Gjør et raskt søk. Hvis du har prøvd å ringe telefonen og du ikke hørte det ringe, kan det være av eller batteriet døde. Gjør et raskt, organisert søk av stedene du kan ha forlatt den. Dette betyr at hjem og kontor først. Deretter sjekke bilen. Prøv kjøkken og bad når du søker i huset. Du har kanskje sett den ned når du tenkte på noe annet.
  5. Spør vennene dine. Det kan være pinlig å ringe eller sende e-post til venner for å be dem om de har sett telefonen, men de kan ha. Det er verdt å gjøre samtalen.
  6. Ring stedene du har vært. Hvis du var ute shopping eller hjemsøker barer når du sist huske å ha telefonen, kan du prøve å ringe. Oppbevar funksjonærer og bartendere ofte finne telefoner, nøkler, lommebøker, uansett hva vi etterlater seg. De kan sette den på et trygt sted for et par dager venter for eieren å kreve tapt element.
  7. Etter en time eller to, rapportere det tapte. Hvis telefonen ble stjålet i stedet for tapt, er det viktig at du rapporterer det så snart som mulig. Hvis anrop er laget som medføre kostnader, vil du være ansvarlig for eventuelle som skjer før du melder tjenesteleverandøren. Har telefonen kansellert så snart du vet at du ikke kommer til å finne den.

Miste mobiltelefonen kan gjøre deg ute av kontakt med verden

Hvordan finne en tapt mobiltelefon. Ring telefonnummeret.
Hvordan finne en tapt mobiltelefon. Ring telefonnummeret.

Miste mobiltelefonen kan gjøre deg ute av kontakt med verden. Det kan være frustrerende hvis du ikke engang vet hvor du skal begynne å lete. Roe ned og ta en pust, deretter følger disse trinnene for å finne telefonen.