O2e

Hvordan finne et postnummer

For de fleste er det veldig vanskelig del av å sende mail faktisk huske hva retningsnummeret eller postnummer for et sted ligger og sette dette ned sammen med adressen. Den postnummer, kort for sone Improvement Plan, er systemet oppfunnet av Europa Postal Service, og har siden blitt adoptert og brukes av andre land også. Systemet er designet for å tillate post til å reise gjennom mer effektive ruter, og så bli levert på en sikrere måte og raskere. Selv om du ikke nødvendigvis trenger å vite postnummer for å kunne sende brev eller pakke, vel vitende om hva Postnummer er for det stedet du ønsker å sende det til ville sørge for at din mail når stedet du vil den skal gå mye raskere enn det normalt ville uten postnummer. Noen nettbutikker har selv kommet til å kreve at du gir din byens postnummer hvis du ønsker en leveranse til ditt sted. Heldigvis, finne en ZIP-kode ikke lenger trenger å innebære tråling møysommelig gjennom gule sider, eller ringer opp postgangen til å be om et postnummer eller adresse. Du kan søke etter et postnummer rett og slett nok, og du kan gjøre det helt online. Dette er hva du trenger å gjøre:

  1. Logg deg på Europa Postal Service (USPS) offisielle nettstedet.
  2. På den øverste delen av siden, til venstre og rett under USPS logo, klikk på "Finn et postnummer"-knappen.
  3. Det som følger er litt vanskelige delen. Hvis du kjenner adressen, og trenger bare å finne postnummer for det, klikk på "Søk etter adresse". Etter at du har skrevet inn adressen, sammen med byen og staten, klikk på "Send". Du vil da få Postnummer for den adressen du har skrevet. For en liste over alle registrerte postnummer innenfor et bestemt sted, velger du "Søk etter by." Du kan velge "Find Alle byer i en ZIP-kode" alternativet hvis du vil ha en omfattende liste av stedene som hører under én bestemt postnummer.
  4. Hvis du ønsker å bekrefte Postnummer for et selskap, klikk på "Søk etter Company" og sende selskapets navn og adresse. Vent til postnummer for å bli gitt til deg.

Hvordan finne et postnummer. Det som følger er litt vanskelige delen.
Hvordan finne et postnummer. Det som følger er litt vanskelige delen.

Du kan også se andre steder på nettet for tjenesten som involverer å finne postnumre. Hvit Pages.com er et annet sted enn USPS hvor du kan søke etter postnummer gratis. Hvite Sider tilbyr også mulighet for omvendt oppslag, slik at du kan finne ut hva adressen til ett sted er hvis du har postnummer. Postnummer Maps er et annet område du kan være interessert i, siden de tilbyr et utvalg av postnummer, demografiske, byen og fylket kartene som er garantert å være nøyaktig, og selv levere data på carrier ruter. Med disse tilgjengelige ressurser for hånden, trenger du ikke å bekymre deg om postnummer og ikke kjenne dem lenger.