O2e

Hvordan finne etterfølgerplanlegging programvare

Enhver bedrift trenger en god etterfølger

Enhver bedrift trenger en god etterfølger. Uten det, erstatter selskapet vanligvis sjefen ved å fremme fyren neste i køen. Med en god suksesjon plan kan imidlertid sjefen erstattes av to eller flere. Det betyr ikke at sjefen er unnværlig. Det betyr bare at rekken kan presentere mye bedre valg for et selskap. I noen tilfeller kan planlegging innebære store endringer i selskapets normer og prioriteringer, ikke som en økologisk suksesjon der bare små endringer finner sted blant planter, dyr og deres miljø.

Etterfølgerplanlegging innebærer å holde styr på mange mennesker i å gjøre. Lederen, hans underordnede, selv regnskapsførere og advokater bør koordinere sammen for å oppdage potensielle talent i de ansatte (og ikke bare fyren neste i køen), holde oversikt over prestasjoner så vel som kontinuerlig forbedre ferdigheter og talenter. Lederen ved første begynner å liste ned en rekke funksjoner og ansvar at hans posisjon forplikter ham til å holde. Han kan deretter avgjøre om noen i organisasjonen er i stand til å møte de fleste, om ikke alle kravene. Når du har valgt, kan han nødt til å holde styr på hver prestasjon og suksess av gruppen valgt. Denne gruppen kalles talent pool.

Hvordan finne etterfølgerplanlegging programvare. Enhver bedrift trenger en god etterfølger.
Hvordan finne etterfølgerplanlegging programvare. Enhver bedrift trenger en god etterfølger.

Det er der programvare kommer inn mest gunstig for store bedrifter selskaper, gjør at programvare ansatte å plassere data om deres profil, prosjekter og aktiviteter. Dette gir god innsikt i individualitet av hver ansatt. Programvaren kan tilpasses. Annet tilberedt programvare kan brukes:

  1. Successfactors.com gir en dobbel funksjon: den klarer data samt online seminarer sikte på å øke de ansattes produktivitet.
  2. Halogen esuccession ™ øker av kostnader og pålitelighet. Den eneste program å bruke ytelse vurderingsmetoder av ansatte, og tilbyr Halogen enkle 1-2-3 trinnene for å finne og lære opp potensielle etterfølgere. Et populært valg, har det blitt tildelt for sin utmerkede ytelse.
  3. iSuccession er en online-basert verktøy som hevder, i tillegg til å finne og holde styr på talent pool ansatte, er i stand til å redusere data repetisjon. Det har også vunnet en pris for sin innsats.
  4. Successionwizard.com oppfordrer selskapene ikke til å stole på ansatte mest sannsynlig å beholde på jobb. Succession synes å være en hel masse mer for denne veiviseren.
  5. Authoria rad ™ gir lagring av aktuell og relevant talent informasjon kan fås ved HR offiserer i selskapet. I tillegg inneholder den også medarbeidersamtalen og verktøy for å håndtere gjenopptas.

Talent management trenger mye tid og tålmodighet

Talent management trenger mye tid og tålmodighet. Planer bør gjennomgås regelmessig. I tillegg ansatte skal motiveres til å absorbere selskapets kjerneverdier og en følelse av ansvar. I de fleste tilfeller lederen må kunnskap og dom av en gruppe av rådgivere. På en sekundær notat, det hjelper også å bli minnet en gang i blant, for å sjekke opp folk som gjør opp talenter. Selskapets HR må sjekke disse ansatte regelmessig for samarbeid og motivasjon, samt å oppdage underliggende negativ reaksjon på trening teknikker, enten effektiv eller ikke.

Talent management trenger mye tid og tålmodighet.
Talent management trenger mye tid og tålmodighet.

Suksesjon er en risikofylt sak. Ifølge en rapport, om lag 60% av innleide ledere ikke klarer å oppnå alle kravene for å møte bedriftens behov. Omtrent samme prosent av selskapene har ingen anelse om hva en rad plan er. Det kan være på tide å reversere mentalitet. Våre selskaper trenger det.