O2e

Hvordan finne fotoskriver sammenligninger online

Et raskt søk på søkemotoren for "fotoskriver" vil gi mange resultater, så det kan være vanskelig å komme opp med riktig merke på skriveren som er ideell for deg. De fleste mennesker har hatt dårlige erfaringer med å kjøpe skrivere, fordi alle merkene synes å ha forskjellige ting å tilby. Det er for vanskelig å sammenligne fotoskriver til fotoskriver siden build, spesifikasjonene og blekket som brukes er alle veldig forskjellige. Du føler ofte at du sammenligner epler og appelsiner. Forskjellige printere er ment for ulike behov, og ofte du må se etter vurderinger og sammenligninger på nettet før du kjøper.

Brand

Brand. Hvis du leter etter fotoskrivere, er du som regel bedre å gå til den kjente merkenavn nettsider. Disse nettstedene vil ha en omfattende liste over sine skriveren tilbud. De fleste merker vanligvis ville ha linjer som ville være perfekt for alle formål og budsjett. Noen ville være flott for utskrift av dokumenter, mens noen vil være flott for bilder - som disse skriverne med foto inkjet design.

Utskriftskvalitet

Utskriftskvaliteten. Ett av kriteriene for å bedømme hvilket som er det beste for deg er kvaliteten på utskriften. Hvis du virkelig ønsker å ha knusende fotografier som kan forveksles med høy pixel ratio utskrifter som kan brukes for foto utstillinger, for all del, få topp av linjen modell som vil tillate deg å gjøre dette. Denne type skriver ville være utmerket for de som kjører et grafisk design firma som baserer seg på å lage plakater, flyers og andre visuelle kunst-produkter.

Blekk eller toner

Hvordan finne fotoskriver sammenligninger online. Brand.
Hvordan finne fotoskriver sammenligninger online. Brand.

Blekk eller toner. Den neste vurdering er blekket. Kvaliteten på blekket er ganske mye det samme for alle datamaskin skriver typer, så det virkelige grunnlaget for valget her virkelig er den hastigheten som blekket tørker opp og hvor mye en patron ville koste å etterfylle. Blekk kan være veldig dyrt, og produsentene kan vanligvis selger selve skriveren til meget lave priser fordi dette er subsidiert av kostnadene for blekk. Noen merker har billigere blekk, så hvis du ønsker å spare penger, kan det være lurt å prøve en skriver som kan gi deg mer besparelser i det lange løp. Du kan også få besparelser men hvis du har billig fotopapir som du kan bruke for utskrifter.

Byggekvalitet

Byggekvalitet. Den estetiske av fotoskriver bør også være en av de tingene du bør vurdere. Passer den klumpete type skriver i den lille plassen som er tildelt for det på kontoret? Det passer med fargen på rommet eller tabellene? Det kan være en triviell sak for de fleste, men det kan være virkelig prøver å se en veldig malplassert skriver i en ellers godt designet kontoret dag etter dag.

Pris

Pris. Den mest uoverkommelige aspektet ville trolig være prisen. Aldri kjøpe en skriver som ikke er innenfor forbruket ditt kapasitet. Ingen ønsker å bli begravd under et fjell av kredittkort regninger, ikke sant?

Online vurderinger

Online vurderinger. Hvis du er på utkikk etter forbrukernes vurderinger, kan du sjekke ut gjennomgang nettsteder som epinions.com, som har en egen seksjon dedikert til skrivere på epinions.com . Hvis du ønsker å kjøpe online samt se kunder og sammenligninger, kan du også sjekke ut Amazon på amazon.com .

Utskriftskvalitet. Utskriftskvaliteten.
Utskriftskvalitet. Utskriftskvaliteten.

På slutten av dagen, det som er viktig er at du er i stand til å liste dine valg basert på vurderinger og sammenligninger, og begrense disse ned til to eller tre før du forplikter deg til hvilken modell du skal kjøpe. Gå for den modellen som gir mest igjen for pengene, og som tjener formålet.